0
Your Cart

Az elmúlt években a Maros Mix XXL Dévér fogalommá vált a finomszerelékes- és versenyhorgászok körében. Alkotóelemei alapvetően az XXL-hez hasonlóak, de a nagy mennyiségben használt természetes aromáknak (fahéj, édeskömény) köszönhetően speciálisan a dévérkeszeg horgászatára lett kifejlesztve. Finomabb szemcsézetű, sötétbarna tónusú keverék.

Keverési tanácsok: 6-7 dl víz lassú, fokozatos hozzáadásával lesz tökéletes az állaga. Maros Mix Dévér Special-al 1:1 arányban kiválóan keverhető.

A kategória alap etetője, amely minden típusú és hőmérsékletű vízen használható, természetesen a speciális igényekhez igazítva. Alkotóelemeinek szemcsemérete finomabb, mint az XXL változaté,emiatt jobban tapad és sokkal több élő- és szemesanyagot képes felvenni. Az olajos magvakat a lehető legfinomabb szemcsékre aprítottuk az olajtáskák felnyitása érdekében. Keverési tanácsok: Bátran keverhető a többi Maros Mix termékkel, használható bármilyen aromával.

Típus

Dévér speciál (karamellás), Hidegvizi dévér speciál (karamellás), XXL light breme (édes-fűszer), XXL (pörkölt olajos magvak), XXL Fine (pörkölt olajos magvak), XXL paduc-márna (parmezán sajtos), XXL dévér (fahéj,édes fűszer), XXL ponty (édes vaníliás), XXL sweet (édes)

Márkák

Maros Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maros Mix Series world champion XXL dévér etetőanyagok (1kg)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Maros Mix Series world champion etetőanyagok
Maros Mix Series world champion XXL dévér etetőanyagok (1kg)

1,290 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×