Kamasaki Elite feeder elsőfékes orsó (20856-600)

8,990 Ft

A sekély dobnak köszönhetően nem kell sok száz métert feltekernünk a megfelelő vastagságból, sok esetben elég lesz 150-200 méter. Mindenkinek ajánljuk, aki picivel magasabb szintre akarja emelni megszerzett feeder tudását és elrugaszkodva az alapoktól megérett benne az igény egy minőségibb felszerelésre.ezik:

Cikkszám: 20856-600 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

A feeder horgászat során használhatunk nyeletőfékes és hagyományos elsőfékes orsókat is. Ez utóbbi kategóriába tartozik a KAMASAKI ELITE FEEDER, mely kivitelében mégis eltér egy kicsit a megszokottól frohe ostern wünsche bilder kostenlos herunterladen. Az orsóra egy kivételesen nagy dob került, melynek több oka is van:

 

A nagyméretű dobról könnyebben pörög le a zsinór, ezáltal hosszab dobások érhetőek el cmd.exe. Ehhez azonban a botnak rendelkeznie kell az átlagostól nagyobb keverőgyűrűvel, hogy a nagy átmérőben lefutó zsinórnak ne kelljen rövidtávon összeszűkülnie herunterladen. A nagyméretű dob hozzájárul a végszerelék gyors bevontatásához is, a hajtókar teljes elfordításával 95 cm zsinórt húzunk be. Anyaga alumínium, amely amellett, hogy szilárd és kopásálló, igen könnyű fém 7z kostenlos. Nyugodtan használhatjuk az orsót fonott zsinórral, nem fog károsodást szenvedni az orsó dobja és a zsinór sem.

 

Az orsóház anyaga nagy keménységű grafit, mely kellő tartást biztosít a belső szerkezetnek app downloaden ipad. A hajtókar anyaga fém, mely stabillá teszi még a nagy súlyok bevontatását is.

 

A fék a már jól ismert soklamellás elsőfék, mely még nagy fékerőn is a kellő terhelés alatt könnyedén, lazán indul meg, elő sem fordulhat az a rángatózás, letapadás, amely régebbi orsóknál bizony problémát okozott documents herunterladen.

 

A sekély dobnak köszönhetően nem kell sok száz métert feltekernünk a megfelelő vastagságból, sok esetben elég lesz 150-200 méter Call of duty black ops 4 free download pc. Mindenkinek ajánljuk, aki picivel magasabb szintre akarja emelni megszerzett feeder tudását és elrugaszkodva az alapoktól megérett benne az igény egy minőségibb felszerelésre 4k youtube to mp3en.

További információk

Márkák

Kamasaki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Elite feeder elsőfékes orsó (20856-600)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .