Garmin ECHOMAP Ultra 122sv-GT54UHD-TM jeladóval

1,190,000 Ft

Az ECHOMAP Ultra 112sv kombó a fényes, napfénynél is olvasható, 30,4 cm képátlójú, gombokkal kiegészített érintőkijelzőjével minden eszközt biztosít a siekeres horgászathoz. Tartalmazza a hagyományos CHIRP, Ultra High-Definition ClearVü és SideVü pásztázószonár funkciókat is ötvöző GT54UHD-TM jeladót és támogatja a legújabb BlueChart g3 és BlueChart g3 Vision térképeket, melyek már Navionics? adatokat is tartalmaznak.

Elfogyott

Cikkszám: GG010-02113-01 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Magyar nyelvű menürendszerrel és prémium szonár funkciókkal

  • 30,7 cm képátlójú, érintőkijelzős készülék, mely gombokkal is kezelhető
  • Tartozék jeladó, mely hagyományos CHIRP, Ultra High-Definition ClearVü és SideVü letapogatásra is képes
  • Beépített támogatás a teljes Panoptix termékvonalra és a Panoptix LiveScope’ pásztázószonárra, valamint a Panoptix LiveScope LVS12 jeladóra
  • Szonárkép, útpontok, útvonalak megosztása más ECHOMAP Ultra 10′ és 12′ készülékekkel, valamint az ECHOMAP Plus 7′ és 9′ eszközökkel
  • Beépített Quickdraw Contours funkció, mely saját mélységvonalas horgásztérképet készít akár 30 centis pontossággal
  • Beépített Wi-Fi kapcsolódás az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással
  • NMEA 2000 kapcsolódás, mely támogatja az irányjeladókat, autopilotot, digitális kapcsolókat, FUSION-Link audiorendszert és számos egyebet
ECHOMAP Ultra Series

Az ECHOMAP Ultra 112sv kombó a fényes, napfénynél is olvasható, 30,4 cm képátlójú, gombokkal kiegészített érintőkijelzőjével minden eszközt biztosít a siekeres horgászathoz. Tartalmazza a hagyományos CHIRP, Ultra High-Definition ClearVü és SideVü pásztázószonár funkciókat is ötvöző GT54UHD-TM jeladót és támogatja a legújabb BlueChart g3 és BlueChart g3 Vision térképeket, melyek már Navionics adatokat is tartalmaznak.

Panoptix szonár támogatás

Az ECHOMAP Ultra 112sv képes együttműködni az opcionális Panoptix LiveScope LVS12 szonárral (nincs szükség plusz blackbox adapterre), valamint kezeli a teljes Panoptix, mindent látó jeladókat is. Ezen felül használható a Panoptix LiveScope rendszerrel is.

Our Premium Sonar Support

Ossza meg a szonár, útpont és útvonal adatait

Több, mint egy készüléke van- Megoszthatja adatait az ECHOMAP Ultra 10″ és 12″, valamint az ECHOMAP Plus 7″ és 9″-os készülékekkel.

Quickdraw Contours, saját térképek

Azonnal elkészítheti akár 30 cm pontosságú, mélységvonalas horgásztérképeit. Ezek megmaradnak a készükékén, vagy akár meg is oszthatja őket a Quickdraw közösségben a Garmin Connect? felületen, az online közösségi rendszerünkben.

Our Premium Sonar Support

Használja a legjobb vízi térképeket

Bővítse a gyári alaptérképet részletes, prémium BlueChart g3 térképekkel vagy a BlueChart g3 Vision adatokkal, melyek tartalmazzák a Navionics adatbázisának részeit, és az Auto Guidance? útvonaltervezési technológiát is. Ez figyelembe veszi a megadott mélység- és magasságadatokat és annak megfelelően ajánl útvonalat.

Our Premium Sonar Support

Nagyszerű hajós mobilalkalmazás

Beépített Wi-Fi kapcsolattal használhatja az ActiveCaptain alkalmazást, mellyel bárhonnan kezelheti hajós élményeit. Egyszerűen társítsa telefonjával vagy tabletjével, így térképeket, adatokat, útvonalakat oszthat meg a hajós közösséggel. Legyen bárhol, könnyen vásárolhat új térképeket vagy tölthet le mások által felmért Garmin Quickdraw Contours adatokat. Maradjon kapcsolódva az okostelefonos értesítéseknek köszönhetően, melyek közvetlenül a kijelzőn jelennek meg. Akár horgászat előtt is megtervezheti az útvonalát, majd az alkalmazás felszinkronizálja azt chartplotterére. Mindezen túl értesítést kaphat az esetleges szoftverfrissítésekről és eldöntheti, telepíti-e azokat.

Our Premium Sonar Support

Vigye magával az ECHOMAP Ultra készülékét

Ha a víztől távol van, biztonságban tudhatja az ECHOMAP Ultra készülékét. Nem kell kábelekkel bajlódni, egy egyszerű mozdulattal kibillentheti a tartójából és elviheti magával.

-Az Auto Guidance csak tervezési célokra szolgál, nem helyettesíti a bizonságos, körültekintő navigációt
-Ha arra alkalmas okostelefonnal használja. További információk: www.garmin.com/ble

A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye.

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 341 x 229 x 98 mm
Kijelző méret: 26,1 x 16,3 cm; 30,7 cm képátló
Kijelző típus: WXGA, napfénynél is olvasható
Súly: 2,5 kg
Akkumulátor/működési idő: csak külső tápról
Átviteli teljesítmény: 600 W (RMS) / 4000 W (csúcstól-csúcsig)
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: 10 Hz-es GPS
Beépített memória/memóriakártya: 2 microSD bővítőhely
Térképkezelés: g3 Bluechart térképekkel kompatibilis
Felbontás: 1280 x 800 képpont
QuickDraw Contours támogatás: Igen
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 5000
Útvonalak/Nyomvonalak: 100 útvonal/50000 pontos tracklog (50 menthető)
Támogatott frekvenciák: CHIRP High-Wide: 150-240 kHz, Ultra High-Def ClearVü: 800 kHz (760-880 kHz), CHIRP ClearVü: 455 kHz (425-845 kHz), Ultra High Def SideVü: 1200 kHz (1060-1170 kHz)
Vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi
Egyéb adatok: NMEA 0183 és 2000 kompatibilis, 2 Garmin Marine network port, 12 tűs jeladó komptibilis, ActiveCaptain kompatibilis

További információk

Márkák

Garmin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin ECHOMAP Ultra 122sv-GT54UHD-TM jeladóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .