Gardner Wideboy Micromesh Easi-loada – 44 mm átmárőjű PVA + adagolócső

3,790 Ft

A 44 mm-es mérettel rendelkező, rendkívül finom, micro szövésű háló elsősorban a kisebb, micro méretű pelletek, por alapú etetőanyagok és stick mixek használatára javasolt.

Cikkszám: WBEL Kategóriák: ,

Leírás

A Gardner Tackle a Gardner Wide Boy Micromesh Easi Loada nagyméretű PVA hálót, a beérkezett kéréseknek eleget téve, kizárólag a vevői igények figyelembevételével fejlesztette ki herunterladen. Mivel nagyon sok horgász szeret egyszerre nagyobb mennyiségű etetőanyagot koncentráltan a horog közvetlen közelébe juttatni, ezért erre a Wide Boy Micromesh Easi-Loada a legkiválóbb megoldást nyújtja lieder zum herunterladen auf handy kostenlos. A szuper erős, kiváló minőségű, háló még a leghidegebb vízben is tökéletesen és pillanatok alatt oldódik.

A 44 mm-es mérettel rendelkező, rendkívül finom, micro szövésű háló elsősorban a kisebb, micro méretű pelletek, por alapú etetőanyagok és stick mixek használatára javasolt deutschlandkarte herunterladen. A behordásos és a partról való dobások során is egyaránt alkalmazható. Jól záródó, praktikus, víz, pára és időjárásálló külső dobozban kerül forgalomba gta kostenlos downloaden pc. A behordásos és a partról való dobások során is egyaránt alkalmazható. Az 5 méteres kiszerelésű Wide Boy Micromesh Easi-Loada a Gardner Tackle egyik legkiválóbb ár és érték aránnyal rendelkező terméke Download free windows 8.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Wideboy Micromesh Easi-loada – 44 mm átmárőjű PVA + adagolócső” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .