Gardner Wide Gape Talon Tip szakáll nélküli horgok

1,990 Ft

A Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, klasszikus Wide Gape horog típus legújabb verziója, amelyet a rövid szár és a nagy öböl kialakítás jellemzi. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, klasszikus Wide Gape horog típus legújabb verziója, amelyet a rövid szár és a nagy öböl kialakítás jellemzi download whatsapp videos for free. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga. A horoghegy ennél a típusnál visszahajtott, amely még tökéletesebb akadást biztosít zdf broadcast download. Kiválóan alkalmas a lebegő, süllyedő és a hóember csali kombinációk felkínálására. A tökéletes akadás természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is free mp4 player.

 

Lágy fonott és merev fluorocarbon előkékhez egyaránt alkalmazható. Kémiailag duplán edzett szerkezettel, kovácsolt testtel rendelkezik, ezért rendkívül jól tart még a hosszú fárasztások során is Skip bo for pc free. A legszélsőségesebb körülmények és szituációk között is sikeresen alkalmazhatjuk. Tulajdonságainál fogva páratlan akadási képességgel rendelkezik herunterladen. A Gardner Tackle vezető teszthorgászai elsősorban a sűrű hínárral, vízinövényezettel benőtt helyekre ajánlják.

 

A horgokat egy matt, teflonbevonattal látták el, így a mederfenéken nem kelt csillogó hatást, és ez által az óvatos pontyokban sem kelt gyanút download sound for free. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet. Szakáll nélküli változat!

 

Méretek: 6, 8

 

További információk

Méret

6, 8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Wide Gape Talon Tip szakáll nélküli horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .