0
Your Cart

A Fine Feeder alapját a 1810B horogtípus adja. Ezt új tulajdonságokkal ruházták fel a még tökéletesebb akadás és halmegtartás érdekében. Ennek végeredményeként egy rövid szárú, a síkjából kigörbített és visszahajtott hegyű, vékony húsú, széles öblű, lapkás horgot kaptunk.

Ez a horog tökéletes megoldás azokra a helyzetekre, amikor a halak finoman táplálkoznak. Megsokszorozza a fogás esélyét még a nehéz helyzetekben is, amikor szokványos horgokkal szinte lehetetlen becsapni a halakat. Kifejezetten ajánlott picker- vagy lágy feederbothoz és vékony, 0,08-0,16 mm átmérőjű monofil horogelőkékhez. A horog különleges formájának köszönhetően a hal szinte magát akasztja meg, tehát ha egyszer azt felszívta, szabadulni már nem bír tőle, ezt hivatott segíteni a síkból kigörbített horoghegy is.

Az új anyagfelhasználás eredményeként sokkal tovább használható a kémiailag élezett hegyű horog. Az eredményesség érdekében élő csalival célszerű használni.

Kiszerelés: 15 db/csomag

Méret

6, 8, 10, 12, 14, 16

Márkák

Gamakatsu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gamakatsu A1 Team Feeder Fine Feeder horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gamakatsu A1 Team Feeder Fine Feeder horgok
Gamakatsu A1 Team Feeder Fine Feeder horgok

1,390 Ft

Clear
-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×