Fox Mini Micron elektromos kapásjelző

9,990 Ft

Modern átdolgozott változata a régi klasszikus Fox Mini Micron elektromos kapásjelzőnek, számos nagyszerű, új tulajdonsággal felvértezve. Kettő darab 5 mm-es jól látható LED található a felső füleken, hogy mindig jól láthatók legyenek az elektromos kapásjelzők.

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Modern átdolgozott változata a régi klasszikus Fox Mini Micron elektromos kapásjelzőnek, számos nagyszerű, új tulajdonsággal felvértezve. Kettő darab 5 mm-es jól látható LED található a felső füleken, hogy mindig jól láthatók legyenek az elektromos kapásjelzők. D-Tec érzékelő rendszer került a kapásjelzőbe a tiszta és egyértelmű kapásjelzés érdekében. A Fox Mini Micron kapásjelzők gumis betétekkel lettek ellátva a botok védelme és a kellő tartás érdekében a vad kapások esetén. Tápkimenet 2.5mm-es jack csatlakozó ? kihangosítókhoz és olyan világító kapásjelzőkhöz, mint a Fox Illuminated Swinger. LR1-es elemekkel működtethető, amellyel rendkívül gazdaságosan üzemeltethető.

Hangerő állító gomb négy beállítással

Hangszín állító gomb négy beállítással

Érzékenység állító gomb két beállítással

LED fényerő állítás

A LED-ek állításához tartsa lenyomva a hanger gombot és nyomja meg a hangszín gombot

Piezo hangszóró az éles hang érdekében

Be/Ki kapcsoló

Recézett, gyűrűs záró gallér

További információk

Db/ szett

2 botos, 3 botos, 4 botos

Márkák

Fox

Black Friday

Kapásjelzők, swingerek

Tagok száma (db)

3+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Mini Micron elektromos kapásjelző” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .