0
Your Cart

Wizard Classic Jig pergető bot

A plasztik csalis pergetés speciális igényeit hivatott kiszolgálni ez a nagyszerű bot. Nagy rugalmasságú karbonból készült, ezért érezni lehet vele a jig-fejek minden rezdülését, ami elengedhetetlen ebben a műfajban. A nyél kiképzése és a minőségi orsótartója kiváló fogást biztosít, így az egész napos horgászat is kényelmes vele. A duplon borítású nyélnek köszönhetően még hidegebb időben sem fog fázni a kezünk.

Vékony fonott zsinórral ajánljuk a használatát (0,10 mm). Ez garantálja számunkra a legközvetlenebb kapcsolatot a csalival és a megakasztott hallal egyaránt.

Az orsó kiválasztásánál figyeljünk oda a megfelelő fékre, melyen sokszor múlhat a horogra kerített halunk eredményes kifárasztása. Kezdő és haladó horgászainknak egyaránt ajánljuk.

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel

horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.

Az IM8-as karbon anyagból készült botok a hobbi kategória csúcsát jelentik, képességeiket tekintve akár versenyeken is eredményesen használható. A gyorsan felkeményedő gerinces anyag mind a dobás, mind a fárasztás során tökéletes teljesítményt nyújt.
A modern botokon egyre gyakrabban látható, extravagáns megjelenésű, kecses nyél, melyet a súlycsökkentés érdekében csupán a bot végén láttak el csúszásmentes, stabil fogást biztosító bevonattal.
A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

 

 

Cikkszám Hossz Dobósúly
13185-270 2,70 m 30-60 g
13185-240 2,40 m 20-40 g
13185-210 2,10 m 10-30 g

 

Márkák

Wizard

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wizard Classic Jig kéttagos pergető bot (2,10M 10-30G)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

L13185 240
Wizard Classic Jig kéttagos pergető bot (2,10M 10-30G)

11,990 Ft

Készleten

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×