0
Your Cart

Klasszikus ,gömbölyű, ólom cseburaska, rozsdamentes drótcsatlakozóval. Mérföldkő a plasztikcsali szerelmeseinek. Az utóbbi évek találmánya, ami keletről – orosz nyelvterületről – indult hódító útjára. A plasztikcsalit egy, vagy kétágú füleshorogra kell felfűzni és beakasztani a drótcsatlakozóba, amit aztán bele kell tolni az ólomfejbe. A drót horoggal szembeni oldalába kell csatlakoztatni a kapcsot.

 

Előnye a jigfejekkel szemben, hogy a plasztikcsali a fenékre leérve még pár másodpercig szabadon mozog, „külön életet él „, ami az óvatoskodó ragadozó gyanúját kevésbé kelti fel, hiszen a fej tömegétől függetlenül mozoghat a gumi. Figyelem ! Csak un. füleshoroggal használható ! Ez lehet a rejtett horgos technikához használatos különféle offset horog, féreghorog, dropshot horog. Mindig a plasztik méretéhez, formájához illő horog javasolt. Az UL szerelmeseinek a legkisebb, normál 10-14-es vékony húsú horog a hatékony megoldás.

 

A másik nagy pozitívuma, hogy kevésbé roncsolja a gumitestet annak cseréjénél, hiszen a füles horog minimális sérülést okoz a fel ill. levételkor és nagyban meggyorsítja a műcsali vagy az ólomfej cseréjét. A rendkívül széles méret skála az UL technikától a mély vizek nagyhalas, vertikális módszeréig nyújt megoldást. A gömb forma leginkább a puhább, homokos, sóderos, iszapos aljzatra ajánlott.

 

5db/csomag

Márkák

NeiderMayer

Súly

6,5gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NeiderMayer Cheburashka Classikus ólom (6,5gramm)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

svarins ceburaska
NeiderMayer Cheburashka Classikus ólom (6,5gramm)

680 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére