Dragon Nano Core 198cm 2-15gramm pergető bot

35,990 Ft

A Dragon Nano core egy igazi csónakos pálca. Toray Carbonból készítették, amely kellő feszességet és érzékenységet biztosít a számára. A tervezők FUJI orsótartóval álmodták meg, amely rettenetesen kézre esik, nagyon jó a fogása.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Keskenyen speciális sorozat Dragon NanoCORE – fonórudak csónakból való horgászathoz, leszállásból vagy drop shot technikából, kicsi és közepes lágy (5-12 cm) csalikon, viszonylag nagy terheléssel (7-15 g). Tükrük grafitszőnyegekből készül, úgynevezett nanotechnológia alkalmazásával, amely nanométeres méretű struktúrák létrehozására szolgál.

A Toray japán cég által használt grafit szőnyegek szénszálból készültek, nagyon pontos molekuláris szerkezettel. Ezeknek a lapoknak az opcionális teljesítményhez és szilárdsághoz képest rendkívül kicsi a külső átmérője, ami a magdarab speciális építési technológiájának, az úgynevezett nanomag-technológiának köszönhető. A rúd ilyen kialakított magja növeli a túlterhelés és a mechanikai károsodások ellenállását, meghosszabbítva a berendezés használatának potenciális idejét. A NanoCORE fonórudak ugyanakkor nagyon könnyűek és úgy működnek, hogy egy horgász tudjon arról, hogy mi történik a csalival. Működésük nagyon gyorsnak (X-gyors), de kissé a gyors (gyors) felé írható le, miközben a terhelés alatt progresszív üres alakváltozást tartanak fenn. A NanoCORE rudak kényelmes, magabiztos szállítást biztosítanak, teljes ellenőrzéssel a harci halak felett. Mindkét rudak jó áramellátással bírnak az öntési súly szempontjából, de csökkenő módszerrel nem javasoljuk olyan csalik használatát, amelyek össztömege nagyobb, mint az előírton.

A NanoCORE alkotóelemei a következők:

-Japán Toray szőnyegek, amelyek merevsége 24 millió PSI és 46 millió PSI között van;
-Fuji Alconite KR-sorozat útmutatók;
-Gudebrod frappings;
-első osztályú kemény EVA hab;
-Fuji DPS orsóülés.

További információk

Márkák

Dragon

Tagok száma (db)

2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dragon Nano Core 198cm 2-15gramm pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .