0
Your Cart

A halak által legjobban kedvelt magvak és keverékei praktikus kiszerelésben.  A magok horgászatra kész, főzött állapotban kerültek a csomagolásba. A csomag (1000g) 5-8 kg etetőanyaghoz elegendő mennyiséget tartalmaz. Használatával a halak hosszú időn át az etetésen tartózkodnak.

turboseedstrawberry

Kukoricák (epres, natúr, méz)
Mindenki használ kukoricát, azonban nem mindegy milyent. A Turbo Seed kukoricái kemény szeműek, így a kishalak nem tudnak mit kezdeni velük. A termetesebb halaknak tökéletes táplálék. Három ízben, színezve kapható. Felbontás után hűtve tároljuk.
turboseedhemp Kendermag
Sokan azt hiszik a kendermag csak a keszeges etetéshez jó. Tévednek. A kiváló stick mix-ek alapja, ez a kemény héjú apró mag. A kapitális pontyok imádják ropogtatni, ránézésre megtévesztésig hasonlít az apró kagylóra.
turboseedtigernuts Tigrismogyoró
A bojlis kiegészítő etetés tökéletes magja. Édes, magas szénhidrát tartalma miatt kedvelt a pontyok körében is. A csomagban több méretű szem van, válogatott nagyméretű szemeket csalizni külön üveges formában kínálunk.
 turbseed3xmix Magmix 3 magból
Hogy ne kelljen több zacskónyi magot magunkkal cipelni, forgalomba hoztuk a magmixeket. Egy csomagnyi mix 3-5 kilónyi etetőanyaghoz elegendő. A három magmix keménykukoricát, kendermagot és búzát tartalmaz a megfelelő arányban. Mindig csak egy zacskónyi magot, magkeveréket kell magunkkal vinnünk. Így garantáltan mindig frissesség, ellentétben a nagyobb kiszerelésekkel.
turboseed5xmix Magmix 5 magból
Egy zacskónyi öt magmix tartalmaz keménykukoricát, búzát, kendermagot, tigrismogyorót és óriás kukoricát. Univerzális összeállítás a nagyhalas vizeken mutatja meg mit tud igazán. A csomagolást kibontva semmi más dolgunk nincs, mint hogy az etetőanyaghoz keverjük.
Márkák

Carp Zoom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CarpZoom Turbo Seed Plus, natúr, kukorica, 1 kg” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

cz4921
CarpZoom Turbo Seed Plus, natúr, kukorica, 1 kg

990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×