0
Your Cart

Az kekszes pellet  az a csali amellyel bármikor, nagy hatékonysággal horgászhatunk. Ez az a pellet amely 2013-as évben okozott nagy meglepetést a horgászok körében. Fogósságuk nem kérdéses egy pillanatig sem, főleg hogy ez a pellet egy egészen új technológián és teljesen új alapanyag összetételen alapul. Nagyságuk révén hamar oldódásnak indulnak, és hosszan tartanak.Attól hogy ilyen nagyméretű, nagyon hamar elkezd oldódni, nem dobja oldalra a feloldódott részecskéket, hanem felduzzad, mint egy pingpong labda, és egyben marad a felázott része a pelletnek, így alkotva egy nagyon lágy alakzatot, melynek a közepében ott rejlik a kemény pellet rész, és a horog.  Ha ezzel a pellettel pecázol, kevés az esélye annak, hogy hal nélkül veszed ki a szereléket a vízből. A nagy pontyok és amurok imádják.

Ennek a pelletnek megnöveltük az oldódási idejének a hosszát,így 240 percig bírják a vízben. Keksz, kukorica csíra, tourteau de ma is, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet, melynek átmérője 28 mm.

Folyamatosan etetve a kekszes etető pelletekkel, a halak hosszan ott tarthatóak az etetésen.

 

850ml

Márkák

Beta Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Kekszes vödrös etető pellett (28mm)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BM 28 Kekszes 242
Beta mix Kekszes vödrös etető pellett (28mm)

1,690 Ft

Elfogyott

vissza az elejére
×