Balzer Tactics Gold 4300RD hátsófékes orsó

9,990 Ft

Az új Balzer Tactics Gold hátsó fékes orsószéria elegáns megjelenése mellett technikai újdonságokkal is segíti horgászatunkat. A döntött peremű dobjáról simán fut le a zsinór, elősegítve a távoli dobások lehetőségét.

Elfogyott

Cikkszám: 10031430 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új Balzer Tactics Gold hátsó fékes orsószéria elegáns megjelenése mellett technikai újdonságokkal is segíti horgászatunkat. A döntött peremű dobjáról simán fut le a zsinór, elősegítve a távoli dobások lehetőségét. A csavarodás mentes zsinórvezető görgő kíméli zsinórunkat, növelve élettartamát és nem mellesleg a fárasztás közbeni erőhatásoknak is könnyebben ellenáll. Az orsóházban minőségi csapágyakat helyeztek el, melyek stabilan állnak, segítve a finom futást és a hosszabb élettartamot. A precíz hátsó fékben a féklamellák és a vastag filcbetétek segítségével a fékrendszert rendkívül finomra tudjuk hangolni, nem kell tartanunk a fárasztás közbeni letapadástól. A széria három méretet kínál, így biztosan találunk a horgászmódszerünkhöz illőt.

Csapágy (db) : 3+1
Méret : 30
Fék : hátsó fék
Áttétel : 5,4:1
Súly (g) :
Dob anyaga : fém (25-ből 185 m)
Pótdob anyaga : karbon /nylon ABS/ (25-ből 185 m)

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

3+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Gold 4300RD hátsófékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .