Balzer Magna Magic Silver legend MicroSpoon 210cm 0,5-4g pergetőbot

24,990 Ft

Az új Magna Silver Legend botszéria a modern pergető horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete Titánium SIC, markolata pedig osztott parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Készleten

Cikkszám: 15060-210 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Az új Magna Silver Legend botszéria a modern pergető horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete Titánium SIC, markolata pedig osztott parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. IM 7 karbon anyaga okán, ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM7-es karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Monofil és fonott /Balzer Iron Line, Spider Wire, Power Pro/ zsinórral egyaránt horgászhatunk vele.

További információk

Márkák

Balzer

Tagok száma (db)

2

Hossz (cm)

210

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Magna Magic Silver legend MicroSpoon 210cm 0,5-4g pergetőbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .