Balzer Diabolo X Spin 270cm 10-45g csukás pergető bot

25,990 Ft

A legújabb Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett. A botok festése tökéletesre sikeredett, rendkívüli eleganciát sugározva. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását.

Készleten

Cikkszám: 1122-270 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

A legújabb Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett. A botok festése tökéletesre sikeredett, rendkívüli eleganciát sugározva. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. Ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM7-es karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Monofil és fonott /Spider Wire, Power Pro, Balzer Iron Line/ zsinórral egyaránt horgászhatunk vele. A nyéltagon elhelyezett horog beakasztó fül praktikus megoldás a horgászatok során. 28-74 g-os dobósúly okán elsősorban a csuka pergetéshez ajánlott.

Hossz (m) 2,7
Dobósúly (g) 10-45g
Anyag IM 7 KWX karbon
Gyűrűk Titanium SIC
Markolat borítása parafa
Tagok száma (db) 2
Száll. Hossz (cm)
Súly (g) 198

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

10-45

Tagok száma (db)

2

Hossz (cm)

270

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Diabolo X Spin 270cm 10-45g csukás pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .