0
Your Cart

The One Pop-up

A The One Pop Up termékcsalád egy teljesen új fejlesztés, különleges állagú és összetételű, illetve nagyon tartós és rugalmas.

Legfontosabb tulajdonsága, hogy szivacsos szerkezetének köszönhetően, könnyen át lehet szúrni fűzőtűvel, valamint hosszú időn keresztül adja ki magából azokat a folyékony attraktorokat, stimulánsokat, amivel gyorsan eljuthatunk a kapásig.

Nagy felhajtó erejének köszönhetően, akár a 10 mm-es változattal is meg tudunk emelni 4-es méretű horgot, így a fenék felett kínálhatjuk fel a csalinkat. A 12 mm-es pop up segítségével akár már hóember csalizási módszert is alkalmazhatunk, főleg kisebb méretű csalikkal.

Önálló csaliként használva javasolt az előkére sörétólmot vagy gyúrható ólmot tenni, így szabályozhatjuk, hogy milyen magasra engedjük fel a csalinkat, ráadásul jobban be is fordítja a horgot, így biztosabb lesz az akadás.

Nem szívja meg magát vízzel, ezáltal akár egész nap lehet vele eredményesen horgászni, mert semmit sem veszít a felhatjó erejéből.

Természetesen ilyen hosszú távon már nem érvényesülnek a folyékony adalék anyagok, így szükség van ezek pótlására, hogy a fogási eredményesség ugyan olyan intenzív maradjon, mint a friss csali esetén. Ehhez nagy segítséget nyújt a The One The Stim folyékony termékcsalád, amit használhatunk dip-ként, vagy akár locsolóként.

Szimpla és dupla színnel bíró változatokban is elérhető. A kétféle szín variációnak nem csak vizuálisan van jelentősége, hanem abból a szempontból is, hogy különböző folyékony összetevőket tartalmaznak, amik egymás hatását erősítik, így még hatékonyabb csalit kapunk. Bizonyos esetekben, eltérő fényviszonyok között a színösszeállításnak is van extra hatása, érdemes próbálkozni, ha az addig jól teljesítő csali hirtelen nem működik.

L98028 430
THE ONE POP UP STRAWBERRY&MUSSEL 14-16 MM BLACK – PINK

2,490 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×