0
Your Cart

The One Hook Bait Soluble oldódó csalizóbojli

A The One Hook Bait Soluble csali termékek egy speciális összetevőt tartalmaznak, aminek segítségével nem a hagyományos oldódási folyamat játszódik le. Segítségével egy felhős, puha, nyálkás réteg képződik a bojlik felületén, ami a benne lévő stimulátorokkal együtt rendkívül vonzó a pontyok számára, ezen felül az oldódási időt is megnöveli a normál oldódó bojlikhoz képest.

A The One Hook Bait Gold Soluble folyékony alkotóelemeinek alapját a 100%-os tigrismogyoró kivonat adja, ezáltal a természetes édes ízesítést és pontyok egyik kedvenc csemegéjét sikerült bele csempészni a bojliba. Mindezek mellett az étvágyfokozók, stimulánsok még jobban kiemelik ennek az értékes összetevőnek az előnyeit.

A The One Hook Bait Red Soluble folyékony alkotóelemeinek az alapját a Cajun fűszer kivonat adja, ami egy enyhén csípős, paprikás, fokhagymás, vízben rendkívül jól terjedő folyékony összetevő. Nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy az összes termékünk az egyedi összetétellel harmonizálva olyan fontos folyékony adalékanyagokat is tartalmazzon pl.: attraktorok, stimulánsok, aminosavak, speciális kivonatok, amik hozzájárulnak az eredményességhez, ez alól a Red oldódó bojlik sem kivételek.

A The One Hook Bait Purple Soluble folyékony alkotóelemei alapját a 100%-os a fokhagyma kivonat adja, ezen felül a harmonizáló étvágyfokozók, stimulánsok is hozzájárulnak az eredményességhez.

A The One Hook Bait Black Soluble folyékony alkotóelemek tekintetében is különleges, hiszen füstölt hal kivonatot tartalmaz, ezen felül a harmonizáló étvágyfokozók, stimulánsok is hozzájárulnak az eredményességhez.

Elérhető 20 és 24 mm-es változatban is, az oldódási időt sok tényező befolyásolja, így 3-5 órával érdemes számolni, mérettől és vízhőmérséklettől függően.

A The One The Stim liquid termékcsalád segítségével még intenzívebbé tudjuk tenni a bojlikat, kiemelve az adott körülményekben legjobban teljesítő folyékony összetevőt.

Használható dip-ként, de akár néhány csepp is elegendő a csalira. A The One Bait Paste család tagjainak kiemelkedő tulajdonságait is érdemes kiemelni, segítségükkel növelni tudjuk a bojlik méretét, oldódási idejét és természetesen a fogósságát is.

L98034 202
THE ONE HOOK BAIT RED SOLUBLE 20MM

2,390 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×