Gardner – Sly skin bevonatos előkezsinór

4,990 Ft

A bevonatos előkezsinórok új generációját képviselő Sly Skin a Gardner Tackle legnépszerűbb terméke, amely extra rugalmas, hihetetlenül erős és kopásálló. A rendkívül széles körben és sokoldalúan felhasználható előkezsinór nagyszerűen működik szinte az összes végszerelék és csali kombinációval.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A bevonatos előkezsinórok új generációját képviselő Sly Skin a Gardner Tackle legnépszerűbb terméke, amely extra rugalmas, hihetetlenül erős és kopásálló. A rendkívül széles körben és sokoldalúan felhasználható előkezsinór nagyszerűen működik szinte az összes végszerelék és csali kombinációval. A Gardner Tackle neves teszthorgászai több mint két éven keresztül folyamatosan tesztelték minden körülmény között, és mivel jelesre vizsgázott, ezért rövid időn belül az igényes horgászok kedvencévé vált.

 

A Sly Skin félig merev külső bevonata rendkívül könnyen eltávolítható, valamint jól csomózható és köthető. Merevsége miatt minden körülmény között gubancmentes dobásokat biztosít. Tulajdonságait a bevonat eltávolítása után is megőrzi. Különlegessége, hogy a külső bevonat színe teljesen megegyezik a belső fonott rész színével, amely mint minden Gardner előkezsinór esetében, természetesen 100% Dyneema (körszövött). Színének köszönhetően diszkréten beleolvad a tómeder alakulataiba, így tökéletesen megfelel a különböző helyzetekben.

 

Kivételes erejéhez és tartósságához kis átmérő párosul. Elérhető három féle színben (iszapszürke, barna, zöld) 20 méteres kiszerelésben, 15 illetve 25 lb-s szakítóértékekben.

 

Méretek:

Green (zöld):

15lb (6.8 kg) 20m XSLY15G

25lb (11.3 kg) 20m XSLY25G

 

Brown (barna):

15lb (6.8 kg) 20m XSLY15B

25lb (11.3 kg) 20m XSLY25B

 

Silt (szürke):

15 lb (6.8 kg) 20m XSLY15S

25 lb (11.3 kg) 20m XSLY25S

További információk

Méret

15lb (6,8kg), 25lb (11,3kg)

Szín

Zöld, Barna, Szürke

Márkák

Gardner

Szűrők

Bevonatos bojlis előkezsinór, Kagylós, akadós terepre

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Sly skin bevonatos előkezsinór” értékelése elsőként