Gardner Vigilante fonott előkezsinór

2,990 Ft

A Vigilante fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kifejezetten a nehéz, akadós terepre, extrém körülményekre fejlesztette ki. Az új generációs, egyedülálló zsinórt az úgynevezett Slick Wax felületkezeléssel látták el, amely nem más, mint egy súrlódáscsökkentő vegyület. A zsinór így sokkal jobban ellenáll a víz alatti akadályok, fák, tuskók, kagylók és az éles kövek dörzsölő, koptató hatásainak.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Vigilante fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kifejezetten a nehéz, akadós terepre, extrém körülményekre fejlesztette ki yugioh pro herunterladen. Az új generációs, egyedülálló zsinórt az úgynevezett Slick Wax felületkezeléssel látták el, amely nem más, mint egy súrlódáscsökkentő vegyület google play auf sd karte downloaden. A zsinór így sokkal jobban ellenáll a víz alatti akadályok, fák, tuskók, kagylók és az éles kövek dörzsölő, koptató hatásainak. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a Vigilante úgy lett kifejlesztve, hogy kis átmérője mellett is megőrizze hihetetlen erejét és kivételes kopásállóságát disposition order.

Kimagasló és hihetetlen teljesítményéhez egy rendkívül figyelemre méltó alacsony memória párosul. Mivel egyáltalán nincs nyúlása, ezért még a legkeményebb és a leghosszabb fárasztások során is sikeresen használható herunterladen. Egyszerűn elengedhetetlen és kulcsfontosságú jelentőséggel bír, az olyan helyeken ahol a standard fonott előkezsinórok sorra csődöt mondanak, és egyáltalán nem tudnak megbirkózni az adott szituációban kann man google chrome kostenlos herunterladen. A Gardner Tackle vezető teszthorgászainak a véleménye alapján az igazi kihívást jelentő vizek egyik legnépszerűbb előkezsinórja. Áttetsző barna színének köszönhetőn diszkréten beleolvad a tómeder alakulatiba, és tökéletesen illeszkedik szinte minden vízi környezethez download geogebra 5 mac.

A 100% körszövött (Dyneema) Vigilante kiváló alternatívát kínál a harcsa horgászata során is, mivel kiválóan ellenáll a ragadozó gerebenfogazatának authenticator-app herunterladen. A Gardner Tackle ezzel a zsinórral olyan különlegeset alkotott, amelyben optimalizálhatóvá váltak az alapvető tulajdonságok (erő, lágyság, átmérő, szín) windows 7 download kostenlos deutsch vollversion chip. Így ennél fogva a piacon jelenlévő zsinórok közül egyszerűen nincs konkurenciája. Kagylópadokon, kövekkel borított helyeken még akár előtétzsinórként is alkalmazható youtube lieder mit handy downloaden. Elérhető 20 méteres kiszerelésben, áttetsző barna színben illetve 25, 35, és 45 lb-s szakítóértékekben.

Méretek:

25lb (11.3 kg) 20m

35lb (15.9 kg) 20m

45lb (20.4 kg) 20m

További információk

Méret

25lb (11,3kg), 35lb (15,9kg), 45lb (20,4kg)

Márkák

Gardner

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Vigilante fonott előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .