Akció!

E-sential RED 66lbs elektromos csónakmotor (74800-266)

89,990 Ft 69,990 Ft

Megújult az E-sential csónakmotorunk! A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni.

Készleten

Leírás

Megújult az E-sential csónakmotorunk! A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért download photo android. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni herunterladen.

Az E-sential legfőbb előnye elődjéhez képest, hogy energiatakarékosabb. Külső körülményektől is függ ugyan, de legalább 10% energiát tudunk megtakarítani használatával, ami hosszabb utakat, kényelmesebb használatot tesz lehetővé sims 4 dresses download. Ebből adódik, hogy kevesebbszer is kell tölteni!

Használatához szükségünk van egy munka akkumulátorra. Azért munka akksi, mert egyedül az képes folyamatosan, hosszan és egyenletesen leadni a feszültséget herunterladen. A csónakmotorok teljesítményéhez mérten különböző kapacitású akkumulátorokat célszerű használni.

66 lbs: 100Ah

Az E-SENTIAL CSÓNAKMOTOR beüzemelésének első lépése, hogy rögzítsük a csónak hátsó részén, majd állítsuk be a megfelelő szöget és mélységet, ezt úgy tudjuk megnézni, hogy bekapcsolás után ne kavarjon levegőt magával kostenlos musik von spotifyen.

Tároljuk fagymentes helyen és védjük nyáron a tárolás során a közvetlen, hosszan tartó napsütéstől.

Jellemzők:

– Alacsony fogyasztás, tökéletes energiafelhasználás

– Állítható kar

– Masszív, széles rögzítő szerkezet, stabil, dönthető

– Fém szár

– Százalékos akkumulátortöltöttség jelző

– Törhetetlen, háromágú csiga

– 5 sebesség előre, 2 sebesség hátra and install windows 10 updates manually.

További információk

Márkák

E sential, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„E-sential RED 66lbs elektromos csónakmotor (74800-266)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .