0
Your Cart

Megújult az E-sential csónakmotorunk! A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni.

Az E-sential legfőbb előnye elődjéhez képest, hogy energiatakarékosabb. Külső körülményektől is függ ugyan, de legalább 10% energiát tudunk megtakarítani használatával, ami hosszabb utakat, kényelmesebb használatot tesz lehetővé. Ebből adódik, hogy kevesebbszer is kell tölteni!

Használatához szükségünk van egy munka akkumulátorra. Azért munka akksi, mert egyedül az képes folyamatosan, hosszan és egyenletesen leadni a feszültséget. A csónakmotorok teljesítményéhez mérten különböző kapacitású akkumulátorokat célszerű használni.

66 lbs: 100Ah

Az E-SENTIAL CSÓNAKMOTOR beüzemelésének első lépése, hogy rögzítsük a csónak hátsó részén, majd állítsuk be a megfelelő szöget és mélységet, ezt úgy tudjuk megnézni, hogy bekapcsolás után ne kavarjon levegőt magával.

Tároljuk fagymentes helyen és védjük nyáron a tárolás során a közvetlen, hosszan tartó napsütéstől.

Jellemzők:

– Alacsony fogyasztás, tökéletes energiafelhasználás

– Állítható kar

– Masszív, széles rögzítő szerkezet, stabil, dönthető

– Fém szár

– Százalékos akkumulátortöltöttség jelző

– Törhetetlen, háromágú csiga

– 5 sebesség előre, 2 sebesség hátra.

Márkák

E sential, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„E-sential RED 66lbs elektromos csónakmotor (74800-266)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

E-sential RED 66lbs elektromos csónakmotor (74800-266)
E-sential RED 66lbs elektromos csónakmotor (74800-266)

99,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×