0
Your Cart

HBMHSz Szövetség területi jegyei 2021

Miről is lesz szó: a megyei jegyek is emelkedtek, de szerencsére minimális mértékben. Reméljük ebben az évben is folytatódik az ellenőrzések növekvő száma. 2020-ban már én is kaptam 2 pecsétet!

teruleti jegyar 2021

TERÜLETI JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

    • HBMHSZSZ területi horgászjegyei az adott évre kiadott egységes állami horgászjeggyel és fogási naplóval, valamint Magyar Horgászkártyával rendelkező tagok részére állíthatók ki.
    • A jegyen megnevezett vízterület(ek)en személyazonosság igazolására alkalmas okmánnyal és az Egységes Horgászrenddel, a horgászatra vonatkozó jogszabályok és a helyi horgászrend betartása mellett kizárólag horgászatra jogosít.
    • A jegy ára nem tartalmaz más szolgáltatásokat, mint pl: szúnyog-, kullancsirtást, fűnyírás, vízinövényzet gyérítést, útjavítást és kátyúzást, szemét gyűjtést és elszállítást, WC telepítést és fenntartást stb.
    • Az éves jegyek az állami horgászjegy érvényességi idejéig (2022. jan.31.), a napi jegy csak a rajtuk feltüntetett napra (0:00 órától 23:59 ig) érvényes.
    • Ha a halgazdálkodási hatóság bevonja, érvényteleníti a horgász állam jegyét, úgy az ahhoz kiállított éves területi jegy is érvényét veszti.
    • A HBMHSZSZ területi jegyek csak és kizárólag kiadása 2021. jan. 1. után a MOHOSZ elektronikus HORINFO rendszerében történik. (EZ AZT JELENTI, HOGY AHOL EDDIG MEGVETTED OTT IS MEG FOGOD TUDNI VENNI, ILLETVE PLUSZ HOGY MÁR ONLINE MAGADNAK BÁNKÁRTYÁVAL ÉS REMÉLHETŐLEG HAMAROSAN SZÉP KÁRTYÁVAL IS.)
    • A kiváltott területi jegyek és a horgászrendi kivonatok kinyomtatása kötelező. A horgászrend megismerése kötelező. A horgász, ha amennyiben saját maga kezdeményezi a napijegy vásárlást azt az okostelefonra le kell töltenie, amit halőri ellenőrzéskor a horgásznak be kell tudnia mutatni. Az egyesületekben, bizományosoknál vásárolt területi jegyekhez előregyártott horgászrend kerül átadásra. Az online vásárolt területi jegyek horgászrendjének kinyomtatása és részletes ismerete kötelező.
    • A Napijegy a Látóképi Horgásztó kivételével valamennyi, a megyei Szövetség által kezelt vízterületre érvényes. Napijeggyel az egy napra engedélyezett halmennyiség tartható meg.
    • Turista állami horgászjeggyel rendelkező személy jegye érvényességi idején belül (90 nap) a HBMHSZSZ vízterületein egy darab (két horoggal szerelt) készséggel horgászhat és naponta darabszám-korlátozás alá eső halból vagy amurból 1 darabot, darabszámkorlátozással nem védett halból összesen https://gryhazardowezadarmo.online/ 3 kg-ot tarthat meg.

Kérjük horgásztársainkat, hogy az új típusú koronavírus okozta járványhelyzet miatt, a horgászokmányok váltásakor legyenek türelmesek, viseljenek szájmaszkot és tartsanak minimum. 2 méter távolságot egymástól.

Javasoljuk, hogy minden estben előzetesen tájékozódjanak, az okmányok forgalmazásban lévők, ügyfélfogadási rendjéről.

Debrecen, 2021. január 15.

Cserepes Norbert Ernő

         ügyvezető elnök

mikado eva taska

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére