Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!
Horgászkártya
Kapitális Horgász Egyesület

Területi engedélyek az új halgazdálkodási vízterületekre

Tisztelt Horgásztársak! A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetség elnöke az elmúlt napokban írta alá több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására vonatkozó alhaszonbérleti szerződést. A Halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 37. § kimondja, hogy a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen halfogási tevékenység végzéséhez fogási napló, valamint, a halgazdálkodásra jogosult területi jegye is szükséges.
A szövetség Intéző Bizottságának álláspontja az, hogy az Árkus és Bágy-Szandalik csatornán a Nyugati fő-csatornára érvényes területi engedélyekkel lehessen 2017 évben horgászati tevékenységet folytatni. A Kösély csatorna, Alsó-Kadarcs csatorna, K-VI öntöző fő-csatorna, K-VIII és K-VIII-II öntöző fő-csatornákra fél éves időtartamra 6000 forintos áron területi engedélyt, és 2000 forintos áron napijegyet fog kiadni a Szövetség.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége által elkészíttetett területi engedélyeket 2017. július 01-től lehet megvásárolni a jegyforgalmazóknál.

Szövetségünk ügyvezetője tárgyalt a Kösely, Alsó-Kadarcs és K-VIII korábbi hasznosítójával Szabó Lajossal. A megállapodás értelmében azok a horgászok, akik korábban váltottak a fenti horgászvizekre területi engedélyt, azoknak a jegy kibocsájtója, Szabó Lajos – címe: Debrecen, Sámsoni út 43 szám- visszafizeti a területi engedély árát.

A fenti vizeken 2017. július 01-től csak a szövetség által kibocsájtott területi engedélyekkel lehet horgászati tevékenységet végezni. A területi engedélyeken lévő hatályos jogszabályokat és a horgászrendet mindenkinek be kell tartani, melyeknek a betartása ellenőr ellenőrzésre kerül.

Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

Területi engedélyek az új halgazdálkodási vízterületekre bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Ünnepi nyitvatartás

Okt. 20. szombat 7:30-14:00

Okt. 21. vasárnap 7:30-12:00

Okt. 22. hétfő 9:00-14:00

Okt. 23 kedd ZÁRVA

Szállítás

Futárral: 1490 Ft

Pick Pack pont: 990 Ft

Ingyenes 20.000 Ft felett!!!