A már „szokásos” haltelepítés a Keleti főcsatornába

pontyvilag 23015 02

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége az előzetes terveknek megfelelően 2017. június 21-én újból háromnyaras pontyot telepít a Szövetség kezelésében lévő Keleti-főcsatornába. A horgászok nagy örömére 15 mázsa fogható ponty kerül megyénk egyik legtisztább vizébe. A halat a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft-től vásárolja a Szövetség a szükséges orvosi igazolás mellett. Mint mindig most is nyilvános lesz a haltelepítés. A lehalászástól a vízbe engedésig minden horgászt szívesen látunk Hajdúszoboszlón. A telepítésen a hatóság részéről jelen lesz a megyei halászati felügyelők egyike.

A telepítéssel kapcsolatosan bővebb információt a Szövetség területi engedélyein lévő telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. A telepítés alkalmával 2017. június 21-én 00:00 órától 2017. június 23-án 24:00 óráig általános Horgászati TILALOM lesz érvényben a Keleti-főcsatorna teljes hosszán.

A telepítési helyek GPS koordinátái:

Jó hír a horgászoknak! Ezzel a nyári hal telepítéseknek még nincs vége. Jövő hónapban újabb helyszíneken, újabb halkihelyezés elé nézünk.

 

Tisztelettel: Cserepes Norbert Ernő

ügyvezető elnök

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .