CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr 1 db/ csomag

1,120 Ft

Cralusso önsúlyos úszóinkkal pontosabban dobhatunk, mint egy hagyományos feltolós úszóval.

Cikkszám: 61095-004 Kategória:

Leírás

Cralusso önsúlyos úszóinkkal pontosabban dobhatunk, mint egy hagyományos feltolós úszóval. Az úszó aljában elhelyezett súlynak köszönhetően, vékony zsinórral akár igen messzire is dobhatunk, de ami a legfontosabb, nagyon pontosan lehet horgászni vele.
Ez nem csak nyílt vízi horgászatnál lényeges, hanem ha nádfal, vagy vízbedőlt fák előtt horgászunk.

Sokkal több kapást tudunk kicsikarni, ha horgunk minél közelebb van a halak tartózkodási helyéhez és nem kell folyton szerelnünk, egy rosszul sikerült dobás után.

Anyaga a Cralusso-tól jól ismert poliuretán hab, ami nagyon tartós, horgászat közben szinte tönkretehetetlen. A különböző típusok között eltérés az antenna anyagában rejlik.
Van köztük:
– Üvegszáras K1 (ez a legérzékenyebb)
– Policarbonát szár K2 (átlátszó üreges cső antenna)
– Multicolor K3 (több színre festett szár)
– Multicolor K4 (több színre festett szár) A multicolor, policarbonát antennákkal akár nagyobb csalikat is felkínálhatunk vízközt, mert a nagyobb felhajtóerő elbírja ezeket a csalikat, és a festett szár kiemelkedése jól jelzi számunkra a kapást. A tömör üvegszál antenna pedig igen érzékeny, kisebb csalik, csontkukac, szúnyoglárva használata esetén pici jelzőólommal is jól jelzi a kapást.

A kisúlyozást tekintve, a teherbírás + jele utáni ólommennyiséget kell a zsinórra pakolni, hogy szépen be tudjon állni az úszónk.

Pliuretán hab

6+3 g

Multicolor