0
Your Cart

Wizard-Ryobi Samurai PROFI Bójás harcsázó szett Catmagnettel

Az egyik közkedvelt technika a szakítós más néven spanolós módszer. A módszer lényege, hogy a főzsinórunk végét, ahol a csali van, egy annál kisebb szakítószilárdságú zsinórral kikötjük egy adott tereptárgyhoz, ami lehet bokor, fa stb. A kapás pillanatában elszakad ez a zsinór és kezdődhet a fárasztás. A mágneses kioldóeszköz egy másik szemszögből közelíti meg ezt a harcsahorgászatban közkedvelt módszert. Egy forradalmian új megoldás, ami nem csupán a horgászoknak kedvez.

Az elavult eddigi megoldások sajnos számos zsinórmaradványt képeznek a vizeinkben. A meglévő szakítós módszereknél gyakran a vízben marad a szakításhoz alkalmazott damil, mely súlyos károkat okoz a környezetünknek. Erre a problémára is megoldást jelent ez az eszköz, mivel itt teljes mértékben megszabadulhatunk az egyszer használatos szakításhoz szükséges damiltól. A szerkezet lényege, hogy a kioldást két úszótestből álló szerkezet hozza létre mágnesek segítségével. Ennek köszönhetően, kapáskor kiold a szerkezet és megkezdődhet a fárasztás. A fogás végén egyszerűen csak újra össze kall pattintani és mehet tovább a horgászat.

A szett részét képző WIZARD CATMAGNET létrehozásával a cél egy olyan horgászeszköz megalkotása volt, amelynek köszönhetően a szakítós módszernél  alkalmazott egyszer használható damil kiváltható egy állandósított eszközzel.

A modern eszköz mellett, a spanolóshoz egy horgász bot és orsó páros is a csomag része! 

Egy Wizard Samurai Cat bot és egy Ecusima BIg Cat, minőségi harcsás Ryobi orsó alkotja az alapot, de a módszerhez kellő fonott zsinór is az összeállítás része. Sőr, egy bónusz bottartó is került bele.

Ezzel a profi összeállítással a legnagyobb harcsák is megfoghatóak.

A szett elemei:
– Wizard Samurai Cat 300 cm 300-600 g harcsázó bot
– Ryobi Ecusima Big CAT 9500 orsó
– Wizard CAT Braid  200 méter fonott zsinór
– Harcsázó leszúró
– Wizard Catmagnet mágneses adapter

L12048 841
WIZARD-RYOBI SAMURAI PROFI BÓJÁS HARCSÁZÓ SZETT CATMAGNETTEL

94,450 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×