0
Your Cart

Különleges Dumbell formájú, kikönnyített, ízesített horogcsali a Speciál Mix Match Wafter 6 és 10 mm. A Wafters a teljesen lesüllyedő, mederfenéken maradó és a jóval feljebb lebegő, azaz pop-up csalik közötti átmenet: tulajdonképpen a horog felett a hajszálelőkére feltűzve lebegő csali.

A method horgászathoz tökéletes választás.

Mindegyik hal számára ízletes és figyelemfelkeltő, mert folyamatosan bocsátja ki magából az aromákat és étvágyfokozókat és a halaknak nem kell a meder fenéken keresgélniük. Mindegy, hogy pontyról, amurról, keszegfélékről vagy ezüstkárászról van szó, tökéletesen működik. Tapasztalatunk alapján igen fogós csalifajta, mely mindig beváltja a hozzá fűzött reményeinket és kapáshoz juttat.

Engedélyezett növényi alapanyagokból, fehérjék, természetes aromák, színezőanyagok hozzáadásával készül a rendkívül csábító csali.

A Dumbell forma eltér a megszokott kerek, golyóbis formától és ez nem a véletlen műve! Ez a nyújtott, hosszúkás forma nehezebben fordul ki a hal szájából. Továbbá szokatlan kinézetének köszönhetően figyelemfelkeltőbb is, mint a klasszikus szabályos golyó, melyet már jól ismernek a halak.

Garantáltan a versenyhorgászok egyik kedvenc csalija lesz. Kitűnő választás verseny és hobbi horgászat során is. Két méretben kapható, hogy bárki könnyedén rátaláljon a neki megfelelő változatra, évszaktól, időjárástól függően. Oldódás közben étvágyfokozókat bocsájt ki magából, amit már messziről éreznek a halak és ez elengedhetetlen az eredményes fogáshoz, a magas kapásszámhoz.

2 féle méretben kaphatóak a Waftersek: 6 mm és 10 mm

30 grammos kiszerelés biztosítja a minőségi, hosszú horgászatot.

goldcorn smoke wafter web
Speciál Mix 8 mm Oldódó Smoke Wafters Gold Corn

1,490 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére