0
Your Cart

Ryobi Slam UL Feeder orsó

Az új SLAM a legmagasabb minőségű japán, nagy teljesítményű rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal van felszerelve. Ezenkívül a csavarozott hajtókar biztosítja a maximális tűrését.

A Ryobi Slam UL HS a piacon kapható egyik legkönyebb orsó, ez a felhasznált NCRT anyagnak köszönhető. Ez egy japán szénszálas anyag, mely könnyedséget és erőt generál a terméknek. Elpusztíthatatlan: ütésálló, UV álló és természetesen korróziómentes, akár sósvízben is.

A szénszálas fék teljesen simán működik. A kiindulási ellenállás legjobb esetben mérhető, de nem észrevehető. Ezért a fárasztás alatt általában nem szükséges azt megváltoztatni.

A 6500-as sekély dobbal ellátott feeder változat, tökéletes teljesítményt nyújt, akár távdobáshoz is, lefedve a feeder technika minden követelményét. A robosztus orsó speciálisan a vékony fonottakkal való használatra lett optimalizálva, biztosítva a legtisztább behajtást, majd dobást. 2 rugós klipsszel van szerelve.

Specifikációk:

– 6 csapágyas rendszer: 5 rozsdamentes acél golyóscsapágy, köztük 2 japán + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
– NCRT test és forgórész
– Sekély dob
– Titán tengely
– CNC forgácsolt dob
– Víz- és porálló karbon fék
– Csavarozott alumínium hajtókar (CNC)
– EVA fogantyú

A RYOBI SLAM UL FEEDER 8500-as modell egy igazi prémium feederes távdobó orsó lett! A 8500-as mérethez két dob jár. (1 mély és 1 sekély)

RYOBI SLAM UL FEEDER 8500 51 15.0 elsofekes orsod
RYOBI SLAM UL FEEDER 8500 5+1 / 1:5.0 elsőfékes orsó

79,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére