1
Your Cart

A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.

A csalik nagy felhajtóerejű lebegő (Pop Up) csalik, amelyek mindenképpen nagyobb, vastagabb horgot és vastag csalitüskét igényelnek. Ennek oka egyszerű, ezek nem kishalas csalik! A cél egyértelműen a nagyobb halak kiválogatása, amelyek biztonságos megfogásához nagyobb méretű horogra van szükségünk. A nagy felhajtóerejű csali a nagyobb horgot is remekül balanszírozza, így létrehozva a tökéletes nagyhalas csali-felkínálást!

A MONSTER Pop Up Method tégelyében 9 és 11 mm-es változatok találhatók meg. A golyóknak nemcsak ízük, de színük is kevert, így feltűnők a sötétebb színű etetőanyag vagy pellet alapon is.
Hatféle ízváltozatban kerülnek forgalomba: Vajsav & Tengeri rák (narancssárga+barna), Fűszeres máj (fekete+piros), Máj & Vér (barna+piros), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Vörös Lazac (sárga+vörös), és Hot Mangó (narancssárga+fehér).

hd26935 1
HALDORÁDÓ MONSTER Pop Up Method 9, 11 mm – Fűszeres Máj

1,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×