1
Your Cart

2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.

A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem az bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.

Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).

Tintahal & Áfonya
A bojliban nagy arányú tiszta, rendkívül jó minőségű tintahalliszt kapott helyet, aminek a hatásmechanizmusát CPSP90 előemésztett halliszttel erősítettük meg. A megfelelő vízoldékonyságot a kimagasló minőségű tejfehérjék biztosítják. A kellemes áfonya egy plusz csavart adott ennek a mixnek és a tintahal karakteres, mondhatjuk büdös ízét és aromáját „elselymesítettük” ezzel a népszerű aromakivonattal. A végeredmény egy nagyon komplex, magas tápértékű, természetesen összetevőkben gazdag édes-sós-halas bojli lett. Az év minden időszakában használtható 4 évszakos bojli!

hd27253 1
HALDORÁDÓ MONSTER Hard Boilie 24+ – Tintahal & Áfonya

3,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×