0
Your Cart

A Haldorádó dupla esély busázó úszó a fehér és a pettyes busa céltudatos horgászatára kifejlesztett, bivalyerős, nagy teherbírású úszós szerelék, amellyel minden vízrétegben lehetőség nyílik a halak megfogására. Ennek a szerkezetnek a különlegessége, hogy etetőanyag és tabletta egyidejű használatát teszi lehetővé. Így aztán, a gyorsan bontó, felhősödő etetőanyag a szerelékünk közelébe csalja busát, ami végül már csak a tablettát találja ott és miközben megpróbálja azt bekebelezni, óhatatlanul a horgot is felszívja.

Használati útmutató:
– Elsőként az erős fonott főzsinórra fel kell húzni egy cérnaütközőt (fontos, hogy ez a vízmélység minimum 1,5x-esére legyen felhúzva az úszót megütköztető stoppertól), majd egy karabineres forgót, melybe egy 30-40 grammos cseppólom van akasztva. Ez hivatott stabilizálni az úszót. Ezt követően egy újabb cérnaütközőt vagy gumiütközőt kell a főzsinórra felhúzni. Ez utóbbival lehet majd állítani, hogy milyen mélységben kínáljuk fel a tablettát.
– Az úszótest közepén lévő zsinórvezető csőbe kell belefűzni a zsinórt, majd ez alá kell kötni a „kosarat”, méghozzá úgy, hogy a távtartók lefelé nézzenek.
– A „kosár” rész ennél az úszónál egy spirál kosár és egy acélszár, melynek felső végét le lehet tekerni, így lehetővé válik a tabletta felhelyezése. Ezt követően a végszereléket jó erősen vissza kell tekerni!
– A horgokra célszerű technopufit tűzni, ezzel is kikönnyítve azokat. Ezek pont akkorák legyenek, hogy „súlytalannᔠtegyék a horgokat, de semmiképpen se emeljék el a kosár mellől.
– Az úszó használata a 2 tűhegyes horog miatt rendkívüli körültekintést igényel, nehogy a kezünkbe akadjanak. Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják

hd29257 1
HALDORÁDÓ Busázó úszó dupla esély – vízközti

8,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×