By Döme TF Merítőfej Blue Method L 50×40

5,990 Ft

By Döme TF Merítőfej Blue Method L 50×40

Cikkszám: 4261-504_2023 Kategóriák: ,

Leírás

A Blue Method Carp merítőfejek a korábbi, legkedveltebb Carp-2 típus továbbfejlesztett változatai.


Jól látszódik, hogy mind a kettő rendkívül sűrű szövésű, micro hálós halvédő merítőfej, így garantáltan nem szakítja szét a halak uszonyát, nem sérti meg egyetlen pikkelyüket sem és a nyálkahártyát is kímélik! Ezt segíti a háló gumírozott anyaga is, illetve a másik óriási előnye, hogy ebbe egyáltalán nem tud beleakadni a horog, a csalitüske, vagy hajszálelőke, sem pedig a végszerelék más egyéb elemei, így a vergődő hal nem tud kárt tenni benne!


Keretének anyaga könnyű, ám igen masszív alumínium. Az ezen végigfutó dörzsálló védőszövet az esztétikus megjelenésen kívül a horog perembe történő beakadását is megakadályozhatja. Mivel ez a háló sem tud vizet magába szívni, a horgászat végeztével pillanatok alatt megszárad, így sokkal kevésbé büdösödik, mint a hagyományos szövetanyagok.


A By Döme TEAM FEEDER Blue Method Carp merítőfej két változatban, L-es és XL-es méretben készül. Mindkettőben közös, hogy nem csak dizájnos, hanem igazán strapabíró is, ezért tökéletes választás a mindennapok hobbihorgászataihoz és versenyzéshez egyaránt, amikor a célhalak nagytestű pontyok, amurok!


  • Hálókeret: 50×40 cm
  • Hálómélység: 35 cm
  • Lyukméret: 3 mm
  • Anyag: Szövött háló
  • Szín: Kék