0
Your Cart

Wizard MXT Long Pro Cheburashka

A Cheburaskha segítségével bármilyen füles horogból pillanatok alatt twisterfejet varázsolhatunk. Gyakorlatilag egy gömb, amiben egy vájat lett kialakítva. Ebben a vájatban helyezkedik el egy fém kapocs, amelyre rögzítjük a csalit egy füles horog segítségével.

Sajátos kialakítása miatt, egyszerűen és gyorsan tudjuk váltani a különböző súlyokat, miközben a csali mozgása sokkal élethűbb a megszokott hagyományos jigekkel szemben. A szabadon mozgó horognak köszönhetően a csali sokkal gyorsabban süllyed, ezáltal a megszokottnál általában könnyebb súllyal horgászhatunk, a megszokott helyünkön.

Különösen ajánlott a feketesügér, kősüllő, csapósügér horgászatára. De bizonyított már a csuka, süllő, balin és a harcsa horgászata közben is, utóbbinál méretszortimentjének köszönhetően, a mélyebb területek meghorgászására is kiváló alternatívát nyújt.

Az MXT Long Pro változat egy különleges kialakítással rendelkezik, mely nevéből is asszociálva, egy hosszabb formát takar. Ezen áramvonalas formának hála, az ólmunk 100%-osan helyes pozícióban fog mindig a vízfenékre érkezni, biztosítva ezzel a helyes csaliprezentációt.

Előnyei:
– Szabadon mozgó plasztik csali, élethűbb mozgás
– Könnyen cserélhető felszerelés
– Akadós helyeken is alkalmazható

L59013 206
WIZARD MXT LONG PRO CHEBURASHKA 8G 5DB

490 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×