0
Your Cart

Wizard Cat Hercules harcsázó bot

Ahogy a neve is mutatja a harcsa fárasztáshoz sokszor emberfeletti erő szükséges, amit a Wizard Cat Hercules biztosít számunkra!

Legszembetűnőbb része a nyele és az orsótartó. Amellett, hogy a nagy keménységű EVA markolat tökéletes fogást biztosít, rögtön látszódik, hogy a felső markolat után van még egy rész ahová a fárasztás során ?belekapaszkodhatunk?.

Ennek az erőkifejtés nagysága miatt van kiemelt szerepe, mivel a keményebb fárasztások során, bizony előfordul, hogy nekünk is nagy erővel ellent kell tartanunk a halnak és megpróbálni minél gyorsabban magunk közelébe kényszeríteni! A teljesen fémből készült orsótartóban tökéletesen rögzül az orsó és a fárasztás során sem lazul ki, vagy szakad le!

A blank átmérője a felső markolat felett hossztól függetlenül: 16,4 mm.

Érdemes kiemelnünk a boton lévő gyűrűsort, melyre talán enyhe kifejezés az, hogy robusztus! Nincs olyan körülmény, nincs olyan harcsa ami ebben kárt tudna tenni. Ettől függetlenül természetesen vigyázni kell a botra, hiszen a nagy keménységű SIC betétek nem szeretik a közvetlen ütéseket. 12 darab gyűrű található mindkét változaton, ami tökéletesen elosztja a terhelést a fárasztás során.

Egy nagy terhelésnek kitett harcsázó horgászbot legkritikusabb része mindig a toldásnál van! A Wizard Cat Hercules stucnis csatlakozással rendelkezik, mely nyéltagon egy olyan fém gyűrű erősítést kapott, ami meggátolja a blank hosszanti irányban történő szétválást. Ugyanilyen gyűrű található a spicctag alján is!

Végig egy kemény akcióval rendelkezik egészen a spiccig, ami határozott bevágásokat tesz lehetővé.

Érdekesség, hogy a horog beakasztó fülbe egy masszív fém gyűrű került, ami megkönnyíti a nagy méretű harcsázó horgok beakasztását!

Paramétereiből adódóan kifejezetten a nagy távolságra történő horgászatok fegyvere!

 

WIZARD CAT HERCULES 340 300-600G harcsázó horgászbot
BOT WIZARD CAT HERCULES 310 300-600G

34,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×