0
Your Cart

Carp Expert Pink pontybölcső

A mostani legpopulárisabb trendeknek és igényeknek eleget téve, az egyik legcsajosabb kivitelű Pink szériánkat is bővítettük, így született meg ez a maximálisan csajos pontybölcső!

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

A Carp Expert Pink pontybölcső méretének és kellően magas oldalának köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban esetleg a földre kerüljön.

Az alsó része hálós kialakítású, így a halak fotózása és partra segítése után, rendkívül gyorsan szárítható.

A Carp Expert Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció. Az bölcsőhöz passzoló színben kapható horgászbot, botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében.

Ajándéknak is tökéletes termék.

Carp Expert PONTYBÖLCSŐ PINK

vissza az elejére
×