Balzer Tidec Surf 8700 SC távdobó orsó

39,600 Ft

A Balzer Tidec Surf 8700 SC egy klasszikus távdobó orsó, melyet partról történő tengeri horgászatokhoz terveztek, ahol a lehető legtávolabbra kell eljuttatnunk a csalinkat. Nálunk azokon a tavi horgász vizeken használják őket előszeretettel, ahol a haltartó helyek a parttól távolra találhatóak. A finoman állítható, letapadásmentes  első fékrendszere (S.D.S.) kivédi a legvadabb halak kirohanásait is.

Cikkszám: 10327870 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Balzer Tidec Surf 8700 SC egy klasszikus távdobó orsó, melyet partról történő tengeri horgászatokhoz terveztek, ahol a lehető legtávolabbra kell eljuttatnunk a csalinkat. Nálunk azokon a tavi horgász vizeken használják őket előszeretettel, ahol a haltartó helyek a parttól távolra találhatóak. A finoman állítható, letapadásmentes  első fékrendszere (S.D.S.) kivédi a legvadabb halak kirohanásait is. A CNC esztergált alumínium hajtókar garantálja a megfelelő erőt, mely biztos fogású EVA fogantyúval ellátott. Behúzáskor egy fordulattal 105 cm zsinórt szed fel, így a távoli helyekről is gyorsan vissza húzhatjuk szerelékünket. A dobon elöl lévő precíz fékrendszere úgy lett megalkotva, hogy a fékcsillag félfordulatos elmozdításával nyelető fékesre lehet állítani. Kapás esetén egy finom mozdulattal vissza állítható az eredeti fékerő, kezdődhet a fárasztás. A távdobó kialakítású alumínium dobjának zsinórkapacitása /35-ös 415 méter/, lehetővé teszi a behordásos horgászatot is. A dobon 2 darab lekerekített zsinórklipsz is található, melyek a zsinórunk sérülése nélkül teszik lehetővé az azonos távolságú dobásokat.

 

Jellemzői:

– Stong Bail-koncepció, extra erős, könnyű alumíniumból készült felkapókarral

– Extra erős és nagyméretű zsinórvezető görgő

– S-dobemelő rendszer (zsinóros felcsévélési rendszer) az optimális zsinórképért

– Anti-Swing-rendszer (A.S.S.) a nemkívánatos vibráció elkerülésére

– Finoman állítható első fék – dob gyors fékkel

– Quick-Stop System (Q.S.S.) az azonnali rotormegállításhoz

– Finoman állítható első fék (S.D.S.) extra nagy fémtárcsákkal

– Anti-Twist : csavarodás-mentesítő rendszer

– Erős CNC esztergált alumínium hajtókar

– Nagyméretű csúszásmentes hajtókar markolat

– Nyújtott távdobó alumínium dob és nylon/ABS pót dob távdobó peremmel

– Kerek zsinór kiakasztó klip

– Jobb és balkezes hajtási lehetőség

– Garancia: 3 év

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

7+1

Méret

8000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tidec Surf 8700 SC távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..