0
Your Cart

Ez a fejlámpa különböző világítási módokat és állítható fénysugarat kínál, amellyel a távolban lévő tárgyakat is meg lehet világítani.

5 W-os teljesítményével és 300 lm-es fényerejével közelre vagy távolra fókuszálhatja a lámpa fénysugarát. Az OXUS ZOOM mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően egy kézmozdulattal könnyedén be- vagy kikapcsolhatja.

A LED diódák fehér vagy zöld fényt adnak. A gomb első megnyomása után a fényszóró fehér fénnyel világít, 100%-os intenzitással és 5 órás akkumulátor-élettartammal. A második megnyomás 60%-os intenzitást ad ki 9 órás akkumulátor-élettartam mellett, a harmadik megnyomás pedig 30%-os teljesítményt jelent 20 órán keresztül. Ha ugyanazt a gombot lenyomva tartja, az oldalsó zöld diódák kigyulladnak, ebben az esetben az akkumulátor élettartama 20 óra. A gomb ismételt megnyomásával aktiválja a zöld diódák világítását. A zöld fény nem vonzza a rovarokat, és a fárasztások során is értékelni fogja, mivel a zöld fény nem olyan ijesztő a halak számára, mint a fehér fény.

Az akkumulátor kapacitása 1200 mAh, tápellátásáról USB-C kábel gondoskodik. Körülbelül 4,5 órát vesz igénybe a teljes feltöltése.

Az OXUS ZOOM felfelé vagy lefelé pozícionálható, a pánt pedig mindenki számára állítható.

Technikai információ:

Fényforrás: LED
Teljesítmény: 5W, 300lm
Akkumulátor: 1200mAh, 3,7V
Mérete: 65x35x47 mm
Súly: 76 g
Töltés: USB-C

Delphin OXUS Zoom fejlámpa

vissza az elejére
×