0
Your Cart

A Delphin tervezői által készített egyedi megjelenés, az innovatív fejlesztéssel és a megbízható elektronikával kombinálva egy rendkívül hatékony és eredeti kapásjelzőt eredményez, amihez verhetetlen áron juthat hozzá.

Az IXTON rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hogy a pontyhorgászat igényeit teljes mértékben lefedje. Az időjárási körülményektől függetlenül ez a kapásjelző mindig megbízható marad kétféle jelzéssel: fény és hang. Ezenkívül vannak más fontos funkciói is, mint például a hangszín, a hangerő vagy az érzékenység beállításai. A kapásjelzőkészlet teljesen vízálló és kiváló elemélettartammal rendelkezik. Erős műanyagból készült a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb tartósság érdekében. Ezenkívül a műanyagot puha gumibevonat borítja, amely nagyon puha tapintású.

A kapásjelzőnek három gombja van. A középső gombbal lehet be- és kikapcsolni a készüléket. Ha hosszabb ideig megnyomja, a csörgőfény kivillan, szép vizuális hatást keltve, amely éjszakai lámpaként is szolgál, segítve a horgászbotok helyzetének könnyebb észlelését. A középső gomb rövid megnyomásával választhat a nyolc elérhető hangszín közül. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. A hangerőszint vagy a néma üzemmód kiválasztásához nyomja meg a bal oldalon található V gombot. A jobb oldalon található S gombbal az 5 érzékenységi szint közül választhat. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A termékhez egy eltávolítható snag-gear is tartozik, amely a helyén tartják a botot, így az nem kerül ki a kapásjelzőből.

Az IXTON két darab AAA 1,5 V-os elemmel működik, és ha az elem merül, azt a jelző 5 másodperces időközönként villogással jelzi.

Kapásjelző/funkciók

– Vízálló
– 8 különböző hangerőbeállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
– 8 különböző hangjelzés (T gomb)
– 5 érzékenységi szint (S gomb)
– A beállítások a memóriában tárolhatók
– Különböző hang az ejtős kapások észleléséhez
– A memória dióda kapás után 15 másodpercig világít
– Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
– Csengőfény
– Levehető snag-gear csatlakoztatásának lehetősége (a termékhez tartozik)
– 2,5 mm-es csatlakozó bemenet
– Tápellátás 2×1,5 V (AAA) elem

+ 2x AAA 1,5 V-os elem a készülék működőképességének teszteléséhez

VÉDETT DESIGN ? Ezt a terméket teljes egészében a Delphin márka tervezői tervezték. A tervezés és kivitelezés egyedi jellege miatt, bejegyzett és jogvédett az Európai Unió egész területén.

Márkák

Delphin

Delphin IXTON Elektromos kapásjelző (piros)
Delphin IXTON Elektromos kapásjelző (piros)

7,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×