0
Your Cart

Wizard Edge Spin pergető bot

A pergetés és a pergetőhorgászok eszköztára mára rendkívül szerteágazó lett, ez igaz a botok terén is. A botokat karakter és halfaj szerint, specifikusan ki lehet választani, hogy az adott módszerhez legjobb pálcával tudjunk horgászni. A legújabb Edge Spin szériánk az igazán feszes, karakteres, gyors botokat kedvelő horgászoknak kedvez, legyen szó süllő vagy harcsahorgászatról.

Az Extra-Fast akció mellett, természetesen a külsőségekről is érdemes szót ejteni egy új pergető bot kapcsán, mely az Edge Spin esetében, igazán elüt a megszokottaktól és igazán modern köntösbe öltöztetett szériáról beszélhetünk.

A blank jelen esetben IM12-es karbon felhasználásával készült, amelynek hála brutál feszes az összes tag.

215, 235 és 265 cm-es hosszban érhetőek el jelenleg, melynek hála a parti, akár távoli pecák is megoldhatóak a legnagyobb taggal, még a rövid, a csónakos pergetésekkor is praktikus társ lesz.

Medium 12-36 g, Medium-Heavy 25-55 g és Heavy 45-95 grammos dobósúlyban érhetőek el jelenleg a botok.

Egy egyedi felülről csavaros orsótartó került a botokra, ami maximálisan fix rögzítési pontot ad és emellett a karbon betétnek köszönhetően a külsőre is csak pozitívan hat. Emellett az orsó foglalata is egyedi kialakítású a széria minden tagján!

Szerencsére egy horogbeakasztó fül is került minden tagra, ami hasznos és alap kiegészítője a botoknak.

Próbáljátok ki a legújabb Wizard Edge pergető botokat a következő süllős pergetéseitek alkalmával, jigezni egy igazán jó variáns a szortimentben!

WIZARD EDGE SPIN BOT 45-95G 265 pergető bot

vissza az elejére
×