0
Your Cart

The One Soluble bojli

A The One Soluble termékcsalád tagjait a prémium minőség, sokrétű felhasználhatóság, és kiváló eredményesség jellemzi.

A The One Red Soluble bojlik fejlesztésénél a fő szempont a változó körülményekhez alkalmazkodó összetétel megalkotása, ezáltal egész évben nagyon eredményesen használható. Alapvetően magas fehérjetartalommal rendelkezik, de az egyéb felhasznált szénhidrátok, étvágyfokozók, enzimek és a fűszeres ízesítés kimagasló eredményeket hoz bármilyen víztípuson és évszakban. Cajun fűszer kivonat adja az ízesítés alapját, ami egy enyhén csípős, paprikás, fokhagymás, vízben rendkívül jól terjedő folyékony összetevő. Nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy az összes termékünk az egyedi összetétellel harmonizálva olyan fontos folyékony adalékanyagokat is tartalmazzon pl.: attraktorok, stimulánsok, aminosavak, speciális kivonatok, amik hozzájárulnak az eredményességhez, ez alól a Red oldódó bojlik sem kivételek.

A The One Black Soluble bojlik a nyári melegebb vizekben fejtik ki leginkább hatásukat. Emellett mély vízben, valamint a mélyebb bánya tavakban akár egész évben sikerrel járhatunk. Magas, 72%-os fehérje tartalmú hallisztet tartalmaz, és az összes száraz összetevő is a magas fehérjetartalom irányába hangolja ezt a bojlit. Különleges enzimkezelt fehérjepor és vízben oldódó protein tartalma szinte ellenállhatatlanná teszi a pontyok számára. Oldódó bojli termékcsaládunkból ezt javasoljuk leginkább azoknak, akik igazán kapitális pontyokra szeretnének horgászni, és nem a főzött változatokat részesítik előnyben. Folyékony alkotóelemek tekintetében is különleges, hiszen füstölt hal kivonatot tartalmaz, ezen felül a harmonizáló étvágy fokozók, stimulánsok is hozzájárulnak az eredményességhez.

A The One Purple Soluble bojlik a felmelegedő és lehűlő vizekben fejtik ki leginkább hatásukat. Emellett nagyon jól teljesít frontok és hirtelen időjárás változás esetén is. Magas, 72%-os fehérje tartalmú hallisztet tartalmaz, de a többi fehérje forrás és szénhidrát tartalmú összetevő aránya biztosítja, hogy az átlag bojliknál sokkal kevésbé érzékeny a vízben végbemenő változásokra. jelentős százalékban tartalmaz carrubát is, amiről köztudott, hogy rendkívül kedvelik a pontyok. Folyékony alkotóelemek tekintetében az alapot a fokhagyma kivonat adja, ezen felül a harmonizáló étvágy fokozók, stimulánsok is hozzájárulnak az eredményességhez.

A The One Gold Soluble bojlik a leggyakrabban alacsony vízhőmérséklet esetén eredményesek, mivel magasabb a szénhidrát tartalma, mind a liszt, mind a folyékony összetevők tekintetében. Amikor a pontyoknak sok energiára van szüksége, előnyben részesítik a leggyorsabban, legegyszerűbben elérhető forrást. Ezt a bojlit nyáron sem kell félre tenni, egyrészt kiválóan alkalmazható amur horgászatra is, a kisebb pontyok nyáron is gyakran előnyben részesítik az édes szénhidrátos változatokat, emellett ajánljuk azoknak, akik sekély, maximum másfél méteres vízben horgásznak, ugyanis az ilyen összetételű bojlikból napközben jobban kioldódnak az anyagok meleg sekély vízben, mint a magas fehérje tartalmú változatokból. Folyékony alkotóelemek tekintetében az alapot a 100%-os tigrismogyoró kivonat adja, ezáltal a természetes édes ízesítést és pontyok egyik kedvenc csemegéjét sikerült bele csempészni a bojliba. Mindezek mellett az étvágy fokozók, stimulánsok még jobban kiemelik ennek az értékes összetevőnek az előnyeit.

Elérhető 20 és 24 mm-es változatban is, így nem kell kompromisszumot kötni a távolság, a szelektálás és az oldódási idő hosszában sem.

Az oldódási időt sok tényező befolyásolja, így 2-4 órával érdemes számolni, mérettől és vízhőmérséklettől függően.

A The One liquid termékcsaládok segítségével még intenzívebbé tudjuk tenni a bojlikat, kiemelve az adott körülményekben legjobban teljesítő folyékony összetevőt. Ezt a hatást úgy tudjuk elérni, hogy használat előtt legalább fél órával elkezdjük áztatni a kiválasztott folyékony termékkel.

A The One Secret Juice és The One Liquid Activator termékcsaládokkal kiegészítve rendkívüli eredményeket érhetünk el.

L98036 724
THE ONE GOLD SOLUBLE 24 MM 1KG

3,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×