LUREFANS_X70 – SINKING 19,5G/70MM, 45-ÖS SZÍNKÓD 7 cm

1,990 Ft

Lurefans X70 wobbler – Az X70 Blade kialakítású hosszított műcsali, a nagy sikert kiváltó, vertikális sorozat alapjai mentén készült el. A 7 cm-es változat a Baby Snake széria legnagyobb tagja, mely univerzálisan felhasználható darab, akár süllő, csuka és balinok fogásához is szuper variáns. Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

Cikkszám: LFX70-450 Kategória:

Leírás

Lurefans X70 

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

Az X70 Blade kialakítású hosszított testű műcsali, a nagy sikert kiváltó, vertikális sorozat alapjai mentén készült el. A 7 cm-es változat a Baby Snake széria legnagyobb tagja, mely univerzálisan felhasználható darab, akár süllő, csuka és balinok fogásához is szuper variáns.

Magának a csalinak az ötlete amerikai sügérhorgászoktól származik, de a hazai vizek ragadozói, a sügereken kívül is jól reagálnak ezen típusokra.

Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, mely tűhegyes hegyével könnyedén átüti és megtartja a ragadozók száját a fárasztások során.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazhatóak. Vontatás közben egy érdekes vibráció jellemzi a mozgását, és a külsejének köszönhetően, plusz ingert kiváltó váltakozó színhatást is kelt a víz alatt. Érdemes visszaejtve vontatni, ebben a fázisban sokszor meglepő kapásokat lehet velük produkálni.

Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

19,5 g

45