0
Your Cart

Csónakhoz és kajakhoz használható Deeper okostelefon-rögzítő

Kényelmesen és biztonságosan rögzíti az okostelefont csónakból vagy kajakból történő horgászat közben. Egyszerűen erősítse a varázskart a hajóra, majd helyezze a telefont a tartóba, és már indulhat is. Az okostelefon-rögzítő a Deeper Flexible Arm Mount 2.0 rögzítőkarral is kompatibilis, hiszen közvetlenül rászerelhető.

Stabil rögzítés és könnyű beállítás

A járműre C-saruval (csónakoknál) és T-csavarral (kajakoknál) erősíthető fel. Az okostelefon-rögzítőn lévő varázskar segítségével könnyedén beállítható a megfelelő pozíció, amely lehetővé teszi a horgászat közbeni kényelmes, kéz nélküli vezérlést, illetve a Deeper hangradaradatoknak az okostelefon képernyőjén való nyomon követését.

Biztonságosan rögzített telefon

Biztosan és stabilan rögzít minden okostelefont, amelynek mérete 65 mm és 95 mm / 2,6 hüvelyk és 3,7 hüvelyk között van. Az okostelefon-rögzítő nem engedi, hogy a telefon elmozduljon, így az nem veszhet el, miközben Ön a hallal küzd.

Kimagasló minőség

Tartós alumíniumötvözetből és rozsdamentes acél alkotóelemekből készült. A súlya csupán 450 gr / 1 font, a mérete pedig 28 cm / 11 hüvelyk.

LDGAM0 026
DEEPER SMARTPHONE MOUNT FOR BOAT AND KAYAK CSÓNAKOS TELEFON RÖGZÍÍTŐ

19,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×