0
Your Cart

Apró kiegészítők vagy csalik tárolására alkalmas polc. Ez azt jelenti, hogy ezek a kis szerelékelemek mindig a közelében lesznek, közvetlenül a bedobott botok mellett.

A ShelfPOD megemelt élekkel rendelkezik, hogy az eszközei biztonságosan a helyén maradjanak. Az alja perforált, hogy eső esetén a felesleges vizet elvezesse. Két erős műanyag kampóval van szerelve, amik segítségével könnyedén felakaszthatja a bottartóra, és mivel ezek levehetők, így a polcot magával viheti a sátorba vagy lerakhatja egy asztalra is.

A polc elején kampók találhatók a szerelékek felakasztásához. Ezek használhatók tűk, ollók vagy más apró alkatrészek tárolására. A kivehető elválasztók lehetővé teszik a tárolóhelyiség egyéni igényeknek megfelelő optimalizálását. A polc visszafogott Camo dizájnban készül, hogy beleolvadjon a környezetébe.

Műszaki információk:

Polc mérete: 20x10x3cm
Kampók belső szélessége: 16mm

VÉDETT DESIGN – Ezt a terméket teljes egészében a Delphin márka tervezői tervezték. A tervezés és kivitelezés egyedi jellege miatt, bejegyzett és jogvédett az Európai Unió egész területén.

Márkák

Delphin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin ShelfPOD Rodpod polc” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Delphin ShelfPOD Rodpod polc 2
Delphin ShelfPOD Rodpod polc

2,590 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×