0
Your Cart

Wizard MXT Karbon – Megérkezett a legújabb pergető merítő széria

Egy igazán prémium kivitelű és kifejezetten praktikus pergető háló szortiment jelent meg a Wizard termékeink között, amely produktumot minden pergető horgász szívesen fogja használni, legyen szó csónakos vagy igazi cserkelő horgászatról.

1(154)

Az MXT Karbon merítőháló kifejezetten a ragadozóhalakhoz lett tervezve, és ehhez mérten kiváló minőségű anyagokból készült, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

2(179)

3 féle méretben került forgalomba, amely 3 méret lefedi a csónakos és a parti pergetők igényeit.

3(154)

Ami azonos a 3 méretben, az pedig az alapanyagok! Az MXT Karbon névből asszociálva, majd kézbevéve mind a 3 hálót, egy igazán modern és kifejezetten könnyű karbon nyél fogad, amely a legnagyobb méretnél sem párosul fél kg-nál nagyobb súllyal. Egész napos cserkeléshez is praktikus kiegészítő.

6(149)

A nyél mellett, természetesen a merítő fejrésze is teljesen karbonból készült.

7(142)

A hálószövet pedig gumírozott, amibe kevésbé akadnak bele a műcsalik, gyorsan szárad és tárolás során is jobban járunk vele.

4(160)

Amire fontos figyelmet fordítottunk még, az pedig a kinyitás volt. Az adapter, ami a hálókon található egy kézzel is könnyen és gyorsan nyitható, így fárasztás közben se lesz nehéz dolgunk!

5(152)

Ugyanazzal a mozdulatsorral a behajtás is „egykezes”. Ez cserkeléskor is kifejezetten jó funkció, de csónakban használva, ha kevés a hely, ott is plusz praktikumot ad horgászat közben

8elott.

Méretek:
Boat 1650 – Fej: 60x50x70 cm, a teljes hossza pedig 165 cm.

8(146)

Bár a nevéből asszociálva, ez egy csónakos változat, de ahol nem sík a terep, hanem növényzet, vagy kövezés tarkítja a partot, ott is ajánlott verzió.

9(139)

Street 1000, a maga 100 cm hosszával és Fej: 50x45x40 cm méretével az igazi domis merítő a szériában.

10(165)

Street 1150 – a középső tag 115 cm-e mellé pedig, egy nagyobb fej: 60x50x65 cm társult, ami átmenet a parti és csónakos felhasználás között, azon helyekre, ahol nagyobb halakra is számítani lehet. Ebbe a hálóba egy méteres csuka is könnyedén belefér.

11(132)

A 2 Street modellen válltáskára vagy hátizsákra való felakasztásra is lehetőség van. Ezen kívül ez a 2 modell lebegtető részekkel is el lett látva, ami akár gázolás közbeni használatra is alkalmassá teszi őket.

Ha egy jó minőségű, könnyű és praktikus merítőt kerestek pergetéshez, próbáljátok ki az MXT szériát!

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére