0
Your Cart

Rajzpályázat 2019

Kedves Diákok!

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége, – a Hajdú Bihar Megyei Önkormányzat és a Magyar Országos Horgász Szövetség támogatásaival – immár negyedik alkalommal hirdet rajzpályázatot „Horgászélményem” címmel, általános és középiskolás diákok részére. A pályamunkák leadási határideje: 2019. november 15.

Pályázati feltételek:

  • a pályaművek mérete minimum A/4-es, maximum A/3 méretűek lehetnek,
  • a pályázatra alkotóként maximum 2 darab pályamű adható be,
  • az alkotások tetszőleges technikákkal készíthetők,
  • a pályaművek hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, lakcímét, születési évét, az iskola nevét, címét, az iskolai osztályát, saját/iskola email-címét, saját/iskola telefonszámát, felkészítő tanár nevét.
  • egy tanintézmény maximum 30 alkotással pályázhat a kiállítási lehetőség helyszűke miatt.

Kérjük, hogy a pályázati kiírásban megjelölteket tartsátok be!

rajzpályázat

Kategóriák:

  • 6-10 év
  • 11-14 év
  • 15-18 év

A beérkezett alkotásokat 2019. november végén vagy december elején fogjuk értékelni és kiállítani, amiről az iskolát vagy a pályázót e-mailben értesítjük.

Az alkotásokat a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége irodájában- 4024.Debrecen, Blaháné u. 4 sz. – lehet leadni vagy elküldeni. A beérkezett alkotásokat csak felbélyegzett, a pályamű méretének megfelelő méretű válaszborítékban áll módunkban visszaküldeni. A pályaműveket személyesen is át lehet venni a Szövetség irodájában. A zsűrizés után a fenti három kategóriában a legjobb három alkotást fogjuk díjazni. Szponzori támogatások esetén különdíjak is kerülnek odaítélésre.

A pályamunkákat szakmai stáb fogja értékelni. Kérjük az intézményeket, hogy végezzenek előzsűrizést és az általuk legjobbnak vélt alkotásokat küldjék el Szövetségünkhöz.

Hajdú Bihar megyéből érkező legjobb alkotásokért járó díjakat csak személyesen lehet átvenni a kiállítás megnyitóján. Az át nem vett díjakat nem áll módunkban kipostázni. Az át nem vett díjakat és pályaműveket 2019. december 30-ig őrizzük meg.

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére