Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!

Nyerd vissza vásárlásod összegét

Kedves vásárlóink! 2008. május 28-án indult útjára weboldalunk, amely most vasárnap tölti kilencedik születésnapját. Ebből az alkalomból szeretnénk kedveskedni nektek az alábbi akcióval. Ezen a napon nem lesz semmi akciósabb, nem lesz semmi más, csak annyiból, hogy aki a vasárnapi  napon vásárol üzletünkben az visszanyerheti vásárlása teljes összegét egy vásárlási utalvány formájában.

Mit is kell tenni, hogy részt vegyél ebben az akcióban. Gyere el vasárnap üzletünkbe és a vásárlásod blokkjára írd rá neved és telefonszámod, majd dobd bele a gyűjtődobozba, sőt aki online vásárol az is bekerül a dobozba. Hétfőn pedig várd hívásunk, hogy te vagy-e a nyertes. Ennyire egyszerű, mint egy fakocka. Sok sikert nektek, nekünk pedig sok vásárlót!

Kapitális Horgászbolt 4031, Debrecen Kishegyesi út 146.

 

Az akcióban csak és kizárólag a 2017. május 28-án leadott rendelések, május 28-án kiadott blokkok vesznek rész. A már megrendelt terméket vasárnap átvenni kívánó vársárlók nem vesznek részt ebben az akcióban.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00
Vasárnap 7:30-12:00