0
Your Cart

Hajdú-bihari csapat OHCSB edzésnapok 2016

A Hajdú-Bihar Megyei horgász válogatott túl van a 2. edzésnapon, s izgalommal várja a holnap reggeli 2016-os OHCSB első fordulóját. A csütörtöki edzés kellemes hőmérsékletű szélcsendes időjárással indult, a pályán 5-8 kg halat tudtunk fogni horgászonként, melynek nagy része 1 kg. átlagsúlyú pontyból tevődött össze.

Hajdú-bihari csapat OHCSB edzésnapok 2016_2A pontyon kívül jellemző hal a törpeharcsa, melynek elkerülése gondot jelent versenyzőinknek. Szokásához híven a teljes bejuttatott etetőanyag mennyiséget rövid időn belül felporszívózza, megakadályozva ezzel a pontyok horog közelébe való csalogatását. Reméltük, hogy a pénteki edzésre a nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatás hatására nagyobb tömegben jelenik meg a ponty, de a gyakorlat nem ezt mutatta. Pénteken az edzés második felében megerősödött a szél, így a versenyzők nem tudták tovább horgászni az edzés elején megetetett 13-méteres sávot, hiszen a botok kézben tartása fizikailag nem volt lehetséges ilyen hosszúságban. Ezen a napon így 2-6 kg halat tudtak fogni versenyzőink. Tapasztalataink alapján a teljes mezőny edzéseken elért fogása hasonló az általunk tapasztaltakhoz. Annak ellenére, hogy a verseny esélyesei nem mi vagyunk, bizakodással várjuk a szombat reggeli versenyt. Csapatunk jó hangulatban készül, bár a meteorológiai szolgálat által jósolt eső és szél nehézzé fogja tenni a holnapi napot. A versenyen 20 csapat fog részt venni 160 versenyző részvételével.

Üdvözlettel: Krakkó Tamás

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére