0
Your Cart

Véget ért a harmadik Mikado csónakos páros pergető verseny

2015. október 25-én került megrendezésre a Top-Fish Horgász Egyesület által, Mikado márka támogatásával, csónakos páros pergető versenyünk, amelynek otthona a Látóképi víztározó volt. Szikrázó napsütésben érkeztünk a partra, amelynek láthatóan nem tett jót az egész hetes eső. Körülbelül lábszárig lehetett gázolni a sárban, így a csónakokat a tó elején helyeztük a vízre, majd onnan ezekkel mentünk a sokak által csak „strandnak” nevezett részhez.

mikado_kupa_2015_oktober01

Sajnos a reggel 8 órás kezdés eltolódott, de sebaj, hiszen volt idő szépen megreggelizni, kávézni, teázni. (Egy biztos ez a tea az általános iskolás éveket idézte, mind ízben mind küllemben.)

mikado_kupa_2015_oktober02

mikado_kupa_2015_oktober03

A megnyitó után fél kilenckor kezdődhetett a verseny, amely öt órás volt. A csapatok zöme az akadósort illetve a parti csukázást, sügerezést választotta, csak néhányan mentek be az ágba.

mikado_kupa_2015_oktober04

A verseny elején még igen jól evett a sügér, így jónéhányat meg lehetett fogni belőlük, azonban később már a kövesek, fogasok adták a csapatoknak a mérendőt. Egy egy csapat akár 5-6 halat is leszedett egy-egy akadóról.

Eredmények:

1. helyezett csapat: Mezőtúriak csapata (397cm)
1. helyezett csapat: Mezőtúriak csapata (397cm)

 

2. helyezett csapat: Kákabaits csapata (374cm)
2. helyezett csapat: Kákabaits csapata (374cm)

 

3. helyezett csapat: Csali H.E. csapata (319cm)
3. helyezett csapat: Csali H.E. csapata (319cm)

mikado_kupa_2015_oktober07

Elmondhatjuk, hogy egy jól megszervezett versenyen vagyunk túl, amelyen a halak is megmutatták, hogy tudnak enni ha akarnak. Köszönettel tartozunk a Top-Fish egyesületből érkező szervezőknek, akik munkájukkal hozzájárultak szórakozásunkhoz. Reméljük jövőre ismét találkozunk!

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére