0
Your Cart

Előrejelzés a hétvégére…

Csütörtökön nyugaton sok lesz a felhő, míg másutt néha a nap is előbukkanhat a gomolyfelhők mögül. Még mindig többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, melyek környezetében viharos széllökésekre, felhőszakadásra, néhol jégre számítani kell. Nyugaton gyenge eső is előfordulhat. A hőmérséklet 24 és 32°C közt alakul.

Előrejelzés a hétvégére...
időkép.hu

Pénteken az ország keleti felén már sok napsütésre számíthatunk, de még több helyen kialakulhat zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is. Az enyhe hajnalt követően délutánra 26 és 32°C közé melegszik a levegő.

Előrejelzés a hétvégére...-2
időkép.hu

Hétvégén már nyugodtabb lesz az idő, kevesebb csapadékkal, egyre több napsütéssel. Szombaton az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak helyenként alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Délutánra országszerte 30°C fölé emelkedik a hőmérséklet.
Vasárnap igazi nyári, napos időre van kilátás, a hőmérséklet is emelkedik, 30-34°C lesz jellemző. Egy-egy zápor, esetleg zivatar a Dunántúlon alakulhat ki, ahol a délnyugati szél is felélénkül.

Forrás: időkép.hu

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×