0
Your Cart

IV. EnergoFish bajnokok kupája – Plasztik csalis pergető verseny

2013. december 28-án kerül megrendezésre a IV. EnergoFish bajnokok kupája – Plasztik csalis pergető verseny melynek helyszínéül az élő Tisza 5 kilométeres szakasza szolgál (Fehér amur csárda Poroszlói tiszai híd). A versenyre bárki nevezhet, érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet 06 20 5 291 391. A díjazás igen magas. Gyerünk Hajdú-bihari horgászok mutassuk meg milyen pergetők is vagyunk!

IV. EnergoFish bajnokok kupája - Plasztik csalis pergető verseny

1. Csapatverseny, (2fő) a csapattagok fogásai összeadódnak.

2. A verseny időtartama reggel 9-14 óráig.

3. A csapatvezető a verseny időtartama alatt a ruházata fölött köteles viselni a rajtszámot.

4. Horgászni a folyó erre kijelölt szakaszán a másik csapattól 30 a parttól 10 méterre szabad.

5. A versenyen horgászni kizárólag plasztik csalival és az ebben lévő egy darab egy ágú horoggal szabad. Csak a szabályosan fogott (nem kívülről akadt) halak számítanak bele a versenybe.

6. A kifogott halat azonnal jelenteni kell valamelyik versenybírónak.

7. A csónakban a versenyzőkön kívül más nem tartózkodhat.

8. A versenyen való részvétel alapfeltétele a csónak menetbiztonsága és előírás szerint felszereltsége. A versenyzők a versenyen saját felelősségükre vesznek részt. A rendezőség a versenyen esetlegesen történő balesetekért és keletkező károkért felelősséget nem vállal.

9. Értékelés: minden kifogott méretes süllő illetve a 30 cm-t meghaladó kősüllő centiméterenként 1 pont. A halak mérése farok tőig történik.

10. Jogorvoslat. A verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a rendezőség megadott telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élő, vagy az érintett versenyzőnek, csapatnak nem megfelelő, akkor jogában áll azt óvásként, írásos formában benyújtani. A tanú(k) megjelenéséről az érdekelt félnek kell gondoskodnia. Az óvás elbírálása után jogi út kizárt.

11. A verseny rendezősége nagyfokú helytelen magatartásként értékeli, és a versenyből kizárja azt a versenyzőt illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondtalan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzőt veszélyezteti, illetve a kifogott hallal nem kíméletesen bánik.

12. A verseny rendezősége a csónakot át illetve megvizsgálhatja a verseny kezdete előtt.

13. A versenyzők jelen szabályzat elfogadásával a regisztrációkor írásban is nyilatkoznak.

IV. EnergoFish bajnokok kupája - Plasztik csalis pergető verseny-2

Lebonyolítás

Helyszín: Fehér Amur halászcsárda mólója, (tiszafüredi híd)

Verseny helyszín: időjárástól függően a tiszafüredi híd alatti vagy fölötti 5 km-es szakasza.

Díjazás:

I. díj Energofish 80 000ft-os vásárlási utalvány+ 2db Bajnokok bajnoka MATA wobi.

II. díj 2db 2014-es Tisza-tavi éves területi jegy a Sporthorgász KNkft. felajánlásával.

III. díj 30 000 forintos vásárlási utalvány a Kaland horgászbolt jóvoltából.

A legnagyobb hal kifogója a webfishing center 20 000 forintos vásárlási utalványát kapja. Regisztráció 8 órakor a Fehér Amur csárda teraszán. Sorsolás 8.30 helyek elfoglalása 8.45 a verseny kezdete 9.00-kor, a verseny vége 15.00-kor. Utána ?ebéd” és díjkiosztó. További info: 06 20 5 291 391 telefonszámon.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére