0
Your Cart

Telepítés a Hármashegyi horgásztóba

Hosszú tervezgetések, és többszöri időpont módosítás után végre megérkezett a hal a Hármashegyi-tóba? A februári tavasz után senki nem gondolta volna, hogy az ?igazi? tavasz első hónapja telet fog hozni, amivel úgy horgászt, mint a tavak gazdáit is meg fogja tréfálni. A Hármashegyi-tavon már többször is be lett tervezve a szezonnyitó telepítés, de a márciusi tél csak mostanra engedett szorításából. Ma telepítették a Hármashegyi horgásztavat. A mai napon, azaz pénteken reggel kaptam a hírt a Hármashegyi-tó üzemeltetőjétől , Szász Ferenctől , miszerint a mostoha időjárás ellenére is megtartják a tavasz nyitó haltelepítést.

 

Hármashegyi telepítés

 

 

Szász Ferenc, a Hármashegyi-tó üzemeltetője a 2013-as szezon megnyitása képen 10 mázsa pontyot helyezett a tóba. A halak súlya, mint ahogy az a fényképeken is látszott, 1,5-2,5-kg között volt.

 

 

Hármashegyi telepítés

 

Napijegyek, bérletek már a holnapi naptól, azaz március 30.-tól válthatóak a kint lévő halőröktől. Egyenlőre még csak a nappali horgászat engedélyezett, de az időjárás javulása után éjszaka is lehet majd horgászni a Hármashegyi-tavon.

 

Forrás: Erdőspusztai horgászportál

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére